Руни, дођи код нас, ево ти 103.000.000 евра!!!

Шангај је баш загризао… На радару и Џон Тери!

Фудбал 13.12.2015 | 10:00
Руни, дођи код нас, ево ти 103.000.000 евра!!!

Свен Горан Ериксон је решио, новац није проблем, Вејн Руни има 30 година и иде ка крају каријере, а Манчестер Јунајтед би могао жестоко да заради… Делује да су сви чиниоци ту. Кинески Шангај је баш загризао за ведету Ђавола и спреман је да плати колико је потребно. А, енглески медији истичу да је то 103.000.000 евра за уговор од три године!

Овај невероватни нападач има још три године уговора са Јунајтедом, али су Кинези решили да плате жестоко како би га приволели на Далеки исток. Уколико дође до овог трансфера, Вејн ће поново сарађивати са Свеном Гораном Ериксоном, са којим је радио и у репрезентацији Енглеске.

Руни би можда радије отишао у МЛС лигу, али у том случају неће бити овако издашна као што је кинеска. Руни је изјавио да ће о свему одлучивати по завршетку Европског првенства. Да Шангају новац није проблем говори и то да је, поред Рунија, кинески клуб показао интересовање за дефанзивца Челсија Џона Терија.

За Шангај тренутмо наступају бивши нападач Сандерленда Асамоа Гијан и такође некадашњи фудбалер Црних мачака Тобијас Хајсен.

Коментари / 0

Оставите коментар