СП - Српкиње пред Тунис: Нема опуштања!

Рукометашице Србије играју од 18:30 против селекције Туниса, у последњем колу групне фазе Светског првенства.

Остали спортови 11.12.2015 | 17:40
СП - Српкиње пред Тунис: Нема опуштања!

Српкиње су победом над Јапаном у среду увече направиле пресудни корак ка другој фази такмичења, али сада морају да га потврде против аутсајдера групе.

"Досадашња игра је задовољавајућа, поготово у одбрани. Чека нас Тунис, јако занимљива репрезентација са јако добром бековском линијом. Не смемо да се опустимо и настављамо наш циљ, а то је даљи пролаз", рекла је Сања Рајовић.

Србији ће за пласман у следећу фазу бити довољан и бод, а може чак да приушти и пораз, јер се не очекује да Јапанке изненаде селекцију Мађарске.

"До сад смо показали да смо јако добра екипа и да дајемо свој максимум. Мислим да смо из утакмице у утакмицу напредовали и да полако напредујемо. Екипа која долази са другог континента и чија игра се сигурно разликује али стрпљивим нападом имамо шансу да их победимо", рекла је Ивана Пријовић.

У очекиваном пласману у осмину финала Србија ће играти са победником групе Б, за шта се боре Холандија, Шведска и Пољска.

"Коначно сам задовољан одбраном која је на последњој утакмици у великој мери помогла голманкама да се разбране. То је одбрана са каквом треба да играмо и у наредним мечевима", рекао је селектор Саша Бошковић.

Меч Србије и Туниса на програму је од 18:30 часова у Јуске Банк Боксен арени у Хернингу, а главни судија је Марин Гарсија из Шпаније

Коментари / 0

Оставите коментар