Звезда без Цирбеса у Истанбулу?!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да има много проблема са саставом уочи утакмице са Фенербахчеом у Евролиги.

Кошарка 11.12.2015 | 12:20
Звезда без Цирбеса у Истанбулу?!

Ипак, Радњић је истакао да ће његова екипа веома мотивисано ући у тај дуел.

"Играмо против екипе која је у првој фази такмичења показала највише и прва изборила пласман у Топ 16 фазу. Свесни смо да се ради о врхунском тиму, наша публика је имала прилику да их види у Београду, где су готово рутински стигли до победе, која је могла да буде изражена и већом разликом", рекао је Радоњић за клупски сајт.

"Окренути смо себи, прво да видимо у каквом саставу ћемо играти, јер имамо много проблема са прехладјеним играчима. Ипак изаћи ћемо максимално мотивисани, да одиграмо добар меч против врхунске екипе без обзира на све", додао је тренер црвено-белих.

Кошаркаши Звезде отпутовали су у четвртак у Истанбул, где ће у петак од 20.45 играти против Фенербахчеа, утакмицу деветог кола Групе А у Евролиги. У првој фази такмичења у Београду Фенербахче је победио са 74:60.

Кошаркаш Звезде Мајк Цирбес отпутовао је са екипом у Турску, али је његов наступ још неизвестан због повреде, док је Бориша Симанић остао у Београду. После два месеца паузе због повреде, са екипом је поново Немања Дангубић, који се вратио у тим први пут од 4. октобра и повреде на тренингу.

Кошаркаш Црвене звезде Марко Симоновић рекао је да је Фенербахче фаворит, али да од своје екипе очекује борбену игру.

"Не можемо и нисмо баш у ситуацији да претимо Фенербахчеу, нити то неко може, посебно не у Истанбулу. Желимо да одиграмо ангажовано, да пружимо максимум и видимо шта можемо да извучемо из те утакмице. Надам се добром мечу, подигли смо форму, посебно у односу на дуел у Београду. Сада смо комплетнији, па ћемо видети како ће се одвијати ситуација на терену", рекао је Симоновић.

После осам утакмица, екипа Жељка Обрадовића има шест победа и два пораза, а Звезда четири победе и четири пораза.

Коментари / 0

Оставите коментар