СП - Бошковић: Максимално и против Туниса!

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Саша Бошковић рекао је да његова екипа мора да пружи максимум у предстојећој утакмици против Туниса.

Остали спортови 11.12.2015 | 11:00
СП - Бошковић: Максимално и против Туниса!

Србија је победом против Јапана у среду практично обезбедила пласман у осмину финала Светског првенства у Данској.

На Светском првенству у четвртак је слободан дан у А групи, а српске рукометашице у петак од 18.30 играју против Туниса утакмицу петог кола.

"Искористићемо слободан дан да се девојке освеже, јер нас чека тешка утакмица са Тунисом. Они су већ обезбедили одлазак на Олимпијске игре. Без обзира што смо практично обезбедили пролаз даље, морамо да пружимо максимум. Тешко је причати о следећем противнику у наредној фази, морамо да сачекамо да видимо са ким ћемо играти", рекао је Бошковић, саопштио је Рукометни савез Србије.

Рукометашица Србије Јелена Живковић рекла је да је њена екипа растерећена после јучерашње победе над Јапаном 27:22.

"Добро ће нам доћи слободан дан, да се одморимо и саберемо утиске са претходних утакмица. Сада смо мало растерећеније после победе над Јапаном. Добиле смо много позитивних коментара на игру, то се односи на ширину напада, а морамо да поправимо одбрану. Надам се да ћемо у наставку турнира играти све боље", рекла је Живковић.

Рукометашицама Србије је за пролаз у осмину финала довољан бод из утакмице са Тунисом.

Србија ће као четвропласирана екипа играти у осмини финала против првопласиране екипе из Групе Б, Холандије, Шведске или Пољске.

Коментари / 0

Оставите коментар