Викала у полицији: "Знате ли ви ко сам ја?"

Александра Радовић је пре неколико недеља направила прави скандал у полицијског станици кад је урлала на запослене да не жели да чека у реду и да она има предност јер је звезда!

Србија 10.12.2015 | 12:05
Викала у полицији: "Знате ли ви ко сам ја?"

Према речима извора који се нашао на лицу места, певачица је у раним јутарњим часовима дошла у заказаном термину како би извадила пасош за ћерку, али кад се с девојчицом појавила у седишту полиције и видела да испред ње у реду чека неколико људи, почела је да хистерише и захтева да је пусте преко реда.

- Александра је направила прави скандал. Толико је урлала да су службенице изашле из канцеларије да виде у чему је проблем. Инсистирала је да уђе пре осталих, наводећи да је звезда и да јој се може. Кад су јој службенице објасниле да мора да сачека ред и испоштује термине људи који су дошли пре ње, она је сиктала: „Знате ли ви ко сам ја? Ја сам Александра Радовић, ја сам звезда и не чекам у реду!“

Нешто касније дошли су и полицајци, који су певачици запретили да ће уколико се не смири морати да напусти станицу, те је Радовићева спустила лопту и сачекала да је прозову. Међутим, кад је коначно ушла у канцеларију, Александра је захтевала да тамо пресвуче ћеркицу како би лепо изгледала на фотографији у пасошу. Иако су је службенице подсетиле да ће се на фотки видети само лице, она им је одбрусила да је то не занима и да је њено право да своје дете обуче како жели.

- Александра није хтела ни да чује то шта су јој раднице објашњавале, већ је терала своју причу говорећи да њено дете мора да буде лепо обучено. Ја сам све то чуо јер сам стајао поред врата. Стварно ми није јасно зашто је онда није лепо обукла пре него што је дошла у полицију. Сви смо били шокирани њеним понашањем - завршава наш извор.

Позвали смо певачицу овим поводом, али се она није јављала на телефон, па смо јој послали СМС поруку. Стигао нам је одговор њеног ПР:

- Докле ћете на правди бога измишљати догађаје, личности и сценарије који се никад нису догодили?! Стварно срамота. Овакве лажи нема потребе чак ни да коментаришем - написала је ПР у Александрино име.

(Старс)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Молим

10.12.2015 11:10

Она звезда , каква и где? Можда на некој планини кад чува овце. Јадно је ово све ко све доживљава звездом. Већа звезда од ње је свакако Змај од Шипова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

10.12.2015 11:11

Ето ста знаци бити , звезда' ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

10.12.2015 11:22

Верујем да је ова прича измишљена, или надувана. Ипак, Александра није тај тип 'звезде'. Из искуства знам да, упркос заказаном термину, у полицији пуштају без икаквог реда. Ако се због нечег бунила, вероватно је у питању то што се не поштује њен термин. То је, онда, разумљиво. Сви треба да се бунимо, ако не поштују наше време. Чему заказивање, ако дођете у казано време а испред ас стоји ред?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

10.12.2015 11:55

Није без реда ,имају они "свој" РЕД ?

Name

Ми6

10.12.2015 12:31

Нисте знали да је Масон?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

10.12.2015 12:36

Звезда цега први пут цујем за ову напацену дусу,да није звезда у Пресеву и Бујановцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФОЛК ПЈЕВАЦ

10.12.2015 12:48

СТВАРНО ПРВИ ПУТ ЦУЈЕМ ЗА ОВУ ,,САМОЗВАНУ,, ЗВИЈЕЗДУ, ХЕХЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyxy

10.12.2015 16:16

ЗА ЊУ НИКАД ДО САДА И НЕ САЗНАДОХ. ОЧИТО НЕКА КОМПЛЕКСАШИЦА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

10.12.2015 16:43

Ма бре ко је ова цурка први пут цујем за њу

ОДГОВОРИТЕ
Name

велес

10.12.2015 17:37

Сви " ћмулимо " пред шалтерима и гади нам се када морамо по било какав документ , готово свих институција , а сад ето не ваља само Александра , а види нас осталих , што смо фини , Боже !

ОДГОВОРИТЕ