Ове звијезде носе перике

Ако сте се питали како познати многу тако лако да промене боју, дужину, и стил косе, одговор је заправо врло једноставан. Многи од њих носе перике и различите уметке, а ово је списак звезда за које сигурно нисте знали да се служе овим триком.

Забава 10.12.2015 | 09:21
Ове звијезде носе перике

Кајли Џенер

Један дан има плаву косу, други дан зелену. Шишке су ту, а већ сутрадан их нема. Кајли заправо има велику колекцију перика захваљујући којима сваког дана изгледа другачије.

Џон Траволта

Овај глумац и даље има бујну косу, али она у ствари није његова. Иако се спекулисало да је пресадио косу, ако зумирате његове фотографије видећете да се заправо ради о тупеу.


Гвен Стефани

Платинасто плаву косу коју већ годинама негује славна певачица тешко је одржавати. Управо зато опна носи перике, да се не би видели тамнији израсци.

Николас Кејџ

За потребе филмсих улога, он је често носио перике, али је негирао да их користи иу стварном животу. Ипак, мало ко му верује, с обзиром на то да у последње време има бујнију косу у односу на пре само неколико година.

Анђелина Џоли

Чак и она не оклева да своју фризуру побољша умецима и перикама. Медији пишу да она сама захтева да на снимањима филмова или едиторијала за магазине захтева да носи перике.

Џенифер Лопез

Можда вас неће изненадити информација да и Џеј Ло користи перике, с обзиром на то да је њена тајна откривена када су јој на једном концерту у Конектикату пред публиком испали умеци.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар