Видео - Легенде Јунајтеда удариле по Ван Галу: Докле више?!

Тим који је Манчестер јунајтед имао пре доласка Холанђанина био је бољи од овог, твде Сколс, Фердинанд и Овен.

Фудбал 10.12.2015 | 22:45
Видео - Легенде Јунајтеда удариле по Ван Галу: Докле више?!

Дошао, растерао, потрошио 250 милиона фунти, испао у првој фази Лиге шампиона, оптужио судију Мажића, рекао:"Али, бољи смо ове сезоне у Лига купу".

То је учинак Луја ван Гала.

И, док појединим навијачима славног клуба и даље не сметају резултати које бележи Холанђанин, који константно тражи разумевања и време да "изгради тим", уз повремено непријатне алибије које нуди, легендама клуба је помало већ доста...

Легендарни фудбалери Манчестер Јунајтеда Пол Сколс, Рио Фердинанд и Мајкл Овен окривили су менаџера Ван Гала за рану елиминацију из Лиге шампиона. Некадашњи енглески репрезентативци означили су пораз од Волфсбурга (3:2) и крај такмичења ове сезоне у најјачем европском такмичењу као катастрофу.

"Ово је тренутно најгори састав. Играчи које је одабрао Луј ван Гал допустили су да буду поражени од лошијег тима. Не уживам у игри ван Гала јер не постоји ризик и креативност. Потрошио је 250 милиона фунти на појачања и није успео да прође групу. Нисам изненађен, али је ово катастрофа", рекао је Сколс гостујући на телевизији БТ Спорт.

Најгрубљи у коментарима био је Фердинанд, истакавши да је срамота да тако велики клуб игра Лигу Европе.

"Када сам играо за Јунајтед играње у Лиги Европе било је срамотно за клуб. Неке ствари и функције морале би да се испитају", изјавио је Фердинанд.

Овен је додао да ван Галова стратегија није на нивоу Јунајтеда.

"Играчи који су напустили клуб у Ван Галово време бољи су од оних који су играли против Волфсбурга. Рафаел, Видић, Еванс, Евра, Нани, Кагава, Ван Перси, Ћићарито, Јанузај и Велбек су једноставно отерани", закључио је Овен.

Коментари / 0

Оставите коментар