Отворено писмо Грегу: Луди Србине, претвори Бобија у светионик!

Греже Поповићу, да ли видите ово? Сигурно сте видели... Немогуће да вам је промакла капитална партија Бобана Марјановића против Филаделфије, његово убитачно закуцавање и финта за децу коју је продао једном од најталентованијих НБА центара. Као легендарном стручњаку, сигурно Вам је јасно да Боби није за развојну лигу и да без проблема може да звецка мамузама међу главним шерифима у Сан Антонију.

Кошарка 12.12.2015 | 23:45
Отворено писмо Грегу: Луди Србине, претвори Бобија у светионик!

Луди Србине, и твоји земљаци су сви помало луди за том наранџастом лоптом и шкрипом патика по изгланцаном паркету. Славили смо много успеха и пробачених лопти кроз обруч, а у Вашим рукама је једно од наших најбољих оружја чију сте праву убојитост видели у ноћи између недеље и понедељка.

Филаделфија лута НБА теренима попут утваре, нит' жива, нит' мртва, али таленат њених младих играча ипак није споран. Тако је Фили дочекао прекаљене мачоре из Тексаса који су лагано решили сусрет у своју корист (119:68), а "Велс Фарго" дворана је имала прилику да у другом полувремену види Бобија, у правом светлу. Греже, дао си му шансу на кашичици, а он Вас је сигурно уверио да заслужује кутлачу.

Признајте господине Поповићу, били сте одушевљени када је преко несрећног Вротена закуцавши умало поломио обруч, када је Окафора, америчку крем наду, натерао два пута да погледа у конструкцију коша без икаквог разлога, када су навијачи били у трансу... Признајте!

Па, није ваљда Луди Србине да поред Тима Данкана, Мета Бонера и Ламаркуса Олдриџа нема места за Марјановића? Два првопоменута већ размишљају о пензији, а Олдриџу је потребна помоћ, неће моћи све сам да завршава, то Вам је сигурно јасно.

Више него пристојних 18 поена дају исто толико разлога да га не вратите у развојну лигу, то је за њега игра, боље рећи игрица, испод нивоа. После меча није имао речи на енглеском да опише колико се добро осећао на терену, али Ви сте видели да се прилично добро забавља, а видео је и Окафор... На његову жалост.

Кошаркашки чаробњаче, Марјановић Вам може бити кључни додатак да још једном проширите колекцију прстенова, а најмање што можете је да му укажете прилику да још неколико пута направи овакву представу за све присутне, па нека клупа после његових закуцавања поново прави популарна комешања.

Сви виде ново НБА чудо, а не сумњамо и да сте сте Ви међу њима, зато - који минут више за Марјановића и овај торањ може да вам постане светионик.

Коментари / 0

Оставите коментар