Колико вриједи најбољи стријелац Европе?!

Луческу каже - 50.000.000 евра! Челси, Јувентус и Пари Сен Жермен темељно прате игре Алекса Тешеире, али...

Фудбал 08.12.2015 | 17:20
Колико вриједи најбољи стријелац Европе?!

Челси у Алексу Тешеири види вођу разбијене војске, Јувентус са најбољим играчем Шахтјора флертује месецима уназад, док Пари Сен Жермен жели да створи најмоћнији нападачки арсенал у Европи, а Мирчеа Луческу поручује - дајте 50.000.000 евра, па да седнемо и разговарамо!

Најбољи стрелац европских лига и далеко најбољи нападач, иако то није све је ближи томе да редове Шахтјора напусти у јануару, а Челси, Јуве и ПСЖ су три клуба која су све своје снаге усмерила ка бразилској гол-машини.

Ипак, тренер Шахтјора нема намеру да се тако лако одрекне услуга човека који решета немилице све који му стану на пут, али оставља простор заинтересованим странама да се надмећу.

"Тешеира вреди више од 40.000.000 евра. Верујем да је његова цена већ сада 50.000.000 евра, а када би имао још више утакмица у својим ногама, вредео би колико и Анхел ди Марија", сликовито је описао Луческу.

Украјински медији претходних дана открили су да је Челси контактирао с Шахтјоровом управом и на сто ставио прву понуду - 40.000.000 евра. Ипак, јасно је да то неће бити довољно.

Али колико ће далеко отићи цена превасходно зависи од жеље три поменута клуба да се надмећу. А сви прилично јако загризли удицу.

Алекс Тешеира је ове сезоне постигао 26 голова на 25 утакмица у свим такмичењима, односно 22 поготка на 15 мечева у украјинској лиги и најбољи је стрелац у свим европским лигама. Јасно је зашто и вреди толико!

Коментари / 0

Оставите коментар