Расплет у ЛШ: Волфзбург и Јунајтед у мечу одлуке!

Најбољи спски арбитар Милорад Мажић биће део најзанимљивије утакмице првог дана 6. кола Лиге шампиона, пошто ће делити правду у директном дуелу за осмину финала између Волфсбурга и Манчестер јунајтеда. Ништа мање занимљиво неће бити ни на другим теренима, али овај меч се посебно издваја.

Фудбал 08.12.2015 | 10:40
Расплет у ЛШ: Волфзбург и Јунајтед у мечу одлуке!

Мажић, који већ неколико сезона има велико поверење УЕФА и ФИФА, са својим помоћницима имаће нови велики испит на Фолксваген арени.

У Б групи влада велика неизвесност, Волфзбург има само бод више од Јунајтеда, два од ПСВ-а и пет од ЦСКА, па ће се вероватно до последњих минута водити битка за места у осмини финала, али Лиги Европе.

Јунајтед је још од тријумфа над немачким тимом (2:1) у првом међусобном мечу, постигао само два гола на три утакмице у Лиги шампиона, а посебно је неефекиасан у последње време у првенству.

Менаџер Луј ван Гал ни сада неће рачунати на Рунија и Марсијала, али и на Мемфиса Депаја и Хуана Мату.

"Имамо много проблема ове сезоне са повредама. Стварамо много шанси, али не можемо да постигнемо гол. Међутим, мислим да не можемо превише да урадимо ове сезоне у Лиги шампиона", рекао је ван Гал.

Волфзбург или Јунајтед би са победом сигурно отишли даље, Немци чак и ремијем, док би Ван Галовом тиму у неким другим варијантама одговарао и другачији исход у зависности од дуела у Ајндховену.

Ни ЦСКА неће бити без амбиција јер их победа у Холандији оставља у Европи, а у стартној постави Московљана очекује се Зоран Тошић.

Реал Мадриду и ПСЖ остало је само да "одраде" пролаз даље и све осим победа у мечевима на домаћем терену против Малмеа и Ссахтјора било би прворазредно изненађење.

Ц група доноси борбу за прво и треће место у директним сударима, Бенфика дочекује Атлетико Мадрид и са бодом би прошла са челне позиције, као и Галатасарај против Астане, наших Ненада Ерића и Немање Максимовића.

Пласман даље обезбедили су Јувентус и Манчестер сити, али тим из Торина мораће да брани прву позицију у Севиљи, која тражи шансу да настави наступ у Лиги Европе.

Манчестер сити, српског репрезентативца Александра Коларова, на Етихаду игра са Борусијом из Менхенгладбаха и сигурно ће "ослушкивати" вести са Санчез Писхуана.

Лига шампиона, 6. коло: 

А група:
ПСЖ - Шахтјор
Реал Мадрид - Малме

Табела: Реал 13 бодова, ПСЖ 10, Шахтјор 3, Малме.

Б група:
Волфзбург - Манчестер јунајтед
ПСВ Ајндховен - ЦСКА Москва

Табела: Волфзбург 9, Манчестер јунајтед 8, ПСВ 7, ЦСКА 4.

Ц група:
Галатасарај - Астана
Бенфика - Атлетико Мадрид

Табела: Атлетико 10, Бенфика 10, Галатасатај 4, Астана 3.

Д група:
Манчестер сити - Борусија Менхенгладбах
Севиља - Јувентус

Табела: Јувентус 11, Манчестер сити 9, Борусија Менхенгладбах 5, Севиља 3.

Све утакмице играју се у стандардном термину од 20.45.

Коментари / 0

Оставите коментар