АБА Радоњић: Исцрпљени смо, али наш циљ се зна!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је његова екипа исцрпљена и физички и психички после победе над Химкијем у Евролиги.

Кошарка 07.12.2015 | 15:00
АБА  Радоњић: Исцрпљени смо, али наш циљ се зна!

Ипак, црногорски стручњак истиче да у предстојећој утакмици против Крке у АБА лиги жели да дође до нових бодова.

"Очекује нас врло тешка утакмица, против мотивисаног противника, који је имао довољно времена да се припреми за овај меч, и који је показао да може да победи и најбоље екипе у регионалној лиги. Ми смо потрошени и физички и психички, у жестоком смо ритму, али наш циљ се зна, и знамо да морамо да одиграмо добро против врло искусне и добре екипе, како бисмо дошли до нових бодова", рекао је Радоњић.

Црвено-бели су у недељу у јутарњим часовима аутобусом отпутовали у Словенију, где их очекује још једна у низу тешких утакмица у серији гостовања у регионалном такмичењу.

Плеј Звезде Никола Ребић је казао да екипа нема право на грешку у Јадранској лиги и додао да тим на утакмици против Крке мора да одигра ангажовано.

"После победе над Химкијем, следи нам изузетно тешко гостовање екипи Крке, која је врло неугодна на свом паркету, у шта су се увериле многе екипе. Показали су да могу да победе и евролигашке тимове на свом терену. Ми немамо право на кикс у Јадранској лиги, и сваки меч одиграћемо као да је финале, максимално ангажовано, Само тако можемо да победимо у Словенији", рекао је Ребић.

Актуелни шампион налази се на деоби другог места у регионалној лиги са девет победа и три пораза, док је Крка седма са скором 6-6.

Утакмица 13. кола АБА лиге између Крке и Црвене звезде играће се вечерас од 21.00 у Новом Месту.

Коментари / 0

Оставите коментар