И навијачи окренули леђа Бенземи!

Анкета француске телевизије "БФМ" показала је да се 82 одсто Француза противи да Карим Бензема настави играти за репрезентацију.

Фудбал 06.12.2015 | 14:40
И навијачи окренули леђа Бенземи!

Према резултатима најновије анкете, фудбалер Реал Мадрида Карим Бензема тешко ће поново заиграти у репрезентацији Француске.

Анкета француске телевизије "БФМ" показала је да се 82 одсто Француза противи да Бензема настави играти за репрезентацију.

Према истој анкети, 50 одсто испитаника сматра како Бензема "дефинитивно" не треба играти за национални тим, а 32 одсто казало је како не жели да Бензема поново заигра за Француску.

Премијер Француске Мануел Валс је 1. новембра изјавио да за Бензему "нема мјеста" у репрезентацији Француске на ЕУРО 2016. године након уцјењивања Матјеа Валбуене.

Иначе, Бензема и офанзивни везни играч Лиона Матје Валбуена нису били на списку за новембарске мечеве Француске, а разлог томе је секс скандал због којег су на крају завршили и на суду.

Све је почело када је Валбуена добио позив од уцјењивача који је наводно посједовао снимак секса на којем се он појављује. Посредник између уцјењивача и играча Лиона наводно је био Бензема.

Коментари / 0

Оставите коментар