Памела на посљедњој дуплерици Плаyбоyа

Част да позира гола на посљедњој дуплерици Плаyбоyја прије него што чувени часопис за мушкарце престане да на својим страницама објављује еротске фотографије, добила је некадашња зечица и популарна чуварка плаже Памела Андерсон.

Свијет 04.12.2015 | 07:29
Памела на посљедњој дуплерици Плаyбоyа

Како преноси АФП, 48-годишња канадска глумица, која се први пут појавила у магазину Хугха Хефнера 1990, сликала се недавно у провокативним позама за посљедње издање прије великог редизајнирања.

“"Себе не сматрам лијепом, али знам да посједујем снажан сензуални вибе"”, изјавила је Андерсон у интервјуу који ће уз њене голишаве фотографије бити објављен у децембарском броју.

"“Људи више реагују на то него на спољни изглед, јер дух никад не стари. Помало сам егзибициониста, волим да се играм и забављам"”, додала је глумица која је свјетску славу стекла играјући у ТВ серији Чувари плаже”.

Плаyбоy је најавио у октобру да ће престати да објављује голишаве фотографије које су часопису, основаном далеке 1953, својевремено донијеле популарност широм свијета.

Хефнер и његови сарадници су као главни разлог за ову одлуку навели доступност порнографског садржаја.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

...

04.12.2015 07:15

Е, кад би Памела хтјела, да са њом за Плеyбој услика и мој...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

04.12.2015 12:20

5кг силикона и снажан сензуални вибе - добитна комбинација

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

04.12.2015 18:01

Остарели Хефнер неможе више ни да лиже зато мења садржај Плејбоја!

Name

Црни

04.12.2015 13:44

Из старе шерпе се учи кувати

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоло

04.12.2015 15:07

Среле се двије бабе које су биле добре пријатељице а нису се видјеле 40 година. Једна сва смежурана, а друга затегнута к'о Памела. "Како то да ти ниси остарила?" упита прва другу. "Идем на неке вјежбе а и радим пластичне операције, естетски хирурзи ми навлаче кожу преко главе", одговори друга и показа покретом руке од пупка па преко главе. "Ох, супер, мораћу и ја," напали се прва. "Јој немој!" на то ће друга. "Што!" опет ће прва. "Ма има ту проблем," важно ће друга. "Ма којих!" опет ће прва, нервозна што је ова друга одвраћа. "Ма она ствар ми дошла под пазух!

ОДГОВОРИТЕ