Пет мрља у Реаловој сезони...!

Нови гаф или блам Реал Мадрида подстакао нас је да обележимо највеће које је "краљевски клуб" направио ове сезоне. А било их је...

Фудбал 05.12.2015 | 23:20
Пет мрља у Реаловој сезони...!

Најновија глупост администрације и стручног штаба Реал Мадрида када је у куп утакмици играо фудбалер који није смео наишла је на подсмех целог фудбалског света.

Рафаел Бенитез и његови сарадници су се прерачунали, па је тако Рус Денис Чернишев играо против Кадиза иако није имао право на то због суспензије. Врло вероватно, Реал ће због овог пропуста бити избачен из шпанског купа, на основу жалбе трећелигаша Кадиза.

Најлуђе од свега је да се офо Бенитезу не дешава први пут - 2001. године је као тренер Валенсије извео тим са четворицом играца ван ЕУ против нижелигаша Новелде (Аимар, Ајала, Ђукић, Шербан), па је административним путем његов тим елиминисан.

Али, цела ова сезона 2015/16. у Реалу је проткана некаквим глупостима.

Вратимо се на летњи период када је био актуелан прелазни рок. Најпре се Реал одрекао своје велике легенде Икера Касиљаса.

Легендарни Икер се 12. јула, у сузама, опростио од клуба после 25 година проведених у њему. Није му само клуб окренуо леђа, већ и већина навијача. Али, Реал је пао на испиту из понашања, јер на опроштајну конференцију, можда и највећег голмана клуба свих времена, није дошао нико из клуба!? Срамота!

На ово се надовезао невероватан пропуст приликом куповине Давида Де Хее из Манчестер јунајтеда.

Већ је све било готово, али Реал Мадрид је закаснио за пар минута. Закаснио је да пошаље факс! Епилог је да се Шпанац Давид де Хеа вратио у Јунајтед и продужио уговор са клубом са Олд трафорда, док је Кејлор Навас, који је већ био спаковао кофере, остао на "Сантјаго Бернабеу".

Није крај Реаловим гафовима, пропустима, глупостима!

Баш негде пред "Ел Класико", нападач Реала Карим Бензема се мало "играо" уцењивача. И то, ни мање, ни више, него са својим дојучерашњим пријатељем и колегом из француске репрезентације Матјуом Валбуеном. Бензема је пуштен на условну слободу и забрањен му је сваки контакт са фудбалером Лиона. Нападач Реала се сумњичи за кривично дело уцене, за који је предвиђена казна затвора до пет година.

А тренер Реала Рафаел Бенитез стао је у одбрану Бенземе, рекавши да је он много фин момак.

Долазимо до "Ел Класика". Демолирање, понижавање, фудбалска лекција, одучавање од фудбала... Барселона је све то урадила размаженим и прескупим реаловцима. И то у већем делу утакмице без Месија! Реал је био миш у тој утакмици а шампионске аспирације и надобудност нагло су спласли после бламаже на "Сантјаго Бернабеу".

 

Коментари / 0

Оставите коментар