Сигал: Многима смета што волим Србе и Путина

"Много је људи у Америци који не цене моје пријатељство са Владимиром Путином, као и оно са Србијом, али то неће ништа променити. Због пријатељства са руским председником имао сам, а имам и данас разних проблема", каже, славни холивудски глумац Стивен Сигал, у предаху између посета званичницима Србије и јединицама Жандармерије.

Србија 02.12.2015 | 20:55
Сигал: Многима смета што волим Србе и Путина

На питање о каквим проблемима је реч, Сигал је, у маниру својих акционих хероја, одговорио:

"Не бих да причам о томе, то су ствари које решавам сам"!

Овај глумац, продуцент, редитељ и сценариста, у Холивуд је ушао "на споредна врата" - као мајстор борилачких вештина обучавао је многе глумце за њихове улоге. Зато и не чуди што је у уторак, видно расположен, дошао у посету Ронилачком центру Жандармерије, где су га дочекали генерал Горан Драговић и припадници Жандармерије, како би славном госту показали своја борилачка знања.

"Сад ми је пуно срце. Дошао сам на место где се осећам свој на своме", признао је Сигал.

Док је гледао промотивни спот Жандармерије, популарни Нико је често коментарисао оно што види на екрану. Препознавао је оружје, али и борилачке технике које употребљавају специјалци.

"Сећам се ових момака, они су први стигли у помоћ када су Србију погодиле катастрофалне поплаве", приметио је глумац који се маја 2014. и сам укључио у кампању за помоћ нашој земљи, позивајући своје бројне присталице на друштвеним мрежама да донирају новац угроженима.

Иако носилац црног појаса из аикида, џудоа, каратеа и кенда, Сигал због умора није био у могућности да српској Жандармерији одржи показни тренинг, као што то чини у камповима широм света. Са пажњом је гледао вежбе српских специјалаца, а потом поздравио сваког члана појединачно.

"Свечано обећавам да ћемо се видети ускоро. Тада ћу моћи да вам покажем шта ја знам, а волео бих и да ме одведете на стрелиште и да испробамо ваш арсенал оружја".

Сигал, који у Америци обавља дужност резервне полиције и заменика шерифа у Лујзијани, ставио се на располагање српским специјалцима и поручио: "Спреман сам да учествујем и у акцијама ако треба."

А, да ли некрунисани владар филмске акције верује у "правду за све" у данашњем свету, као што је веровао у истоименој популарној ТВ серији?

Верујем, апсолутно. Уверен сам да сви ми треба да се боримо и изборимо за њу, кад год смо у могућности. Никако не пристајем на то да стојимо са стране и чекамо да нас правда пронађе.

Јунака акционих филмова који је често узимао правду у своје руке, питамо има ли исправног начина борбе?

"Наравно да има", енергичан је Сигал. 

"Ту борбу воде људи попут генерала Драговића. То су они који, као ја, познају закон, добро знају разлику између добра и зла, знају шта је потребно да ураде како би заштитили своју земљу, народ и друштво уопште. Сви ми, који то поседујемо, дужни смо да штитимо народ"!

Сигал је разговарао и са председником Владе Србије Александром Вучићем и председником Томиславом Николићем. У разговору са највишим званичницима, Сигал је рекао да за разлику од других европских држава економија у Србији полако расте и да ће учинити све како би на што бољи начин промовисао нашу земљу, коју сматра својом новом домовином. Славни глумац је рекао да ће се потрудити да у Србију доведе велике филмске продукције.

Током разговора, премијер Вучић је рекао да ће влада урадити све да помогне развој филмске индустрије у Србији и подржао Сигалову идеју о отварању аикидо клуба у Београду.

Извор: Вечерње НОВОСТИ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Сегал

02.12.2015 20:19

Фаца заувијек, свака ти цаст и свака цаст Србији сто му је указала дузно поштовање

ОДГОВОРИТЕ
Name

зумба

02.12.2015 20:32

Циркусу никад краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре зумба

02.12.2015 21:16

Како си побјегао из циркуса ?

Name

Дон

02.12.2015 21:06

Ко је овај непознати цико?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

02.12.2015 21:44

Гледај српских специјалаца, стомаци им преко каиша. Овима ни Сигал не може помоћи. Иначе пуно поштовање за Сигала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

02.12.2015 23:41

ФОРД, ДЈЕЦА КОМУНИЗМА У ЖАНДАРМЕРИЈИ СУ ИПАК ВЕЛИКС СИЛА ЗА МИРОЉУБЉИВИ СРБСКИ НАРОД!

Name

xy

03.12.2015 07:39

Добро,то су они који уз цевапцице и пиво само наредјују,они су мало трблави за акције,то обављају младји и виткији,е такви це имати ста науцити од оваквог врхунског мајстора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре алан форд

03.12.2015 08:09

Ови са стомачићима су у канцеларијама они не носе своје ду*е гдје је вруће,а специјалци су ок, не брини

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дон

03.12.2015 15:28

Овај цико непознати има да те разбије као беба звецку тако цес се сјетити ко је

ОДГОВОРИТЕ