Расвијетљена крађа новца и злата у Бијељини

Полиција у Бијељини ухапсила је лица чији су иницијали В.З. и Г.П. због сумње да су 8. августа из породичне куће у насељу Главичице украли новац и златни накит у вриједности 100.000 КМ.

Република Српска 02.12.2015 | 16:00
Расвијетљена крађа новца и злата у Бијељини

Како незванично сазнајемо, ријеч је Валентину Зрилићу, званом Злаја, из Бијељине који се некада звао Златко Арделић , и Горици Перић из Главичица.

Зрилић је од раније познат полицији због кривичних дјела, а у Њемачкој је провео пет година у затвору.

Из полиције наводе да се још два лица за која је утврђено да су учествовала у извршењу ове тешке крађе налазе ван граница БиХ.

Како БН незванично сазнаје, ради се о Михаелу Васићу званом Мицин, раније хапшен у акцији ''Паскал'', у групи коју је предводио Цвијетин Микић звани Цицан.

У саопштењу Центра јавне безбједности Бијељина се прецизира да је полиција, радећи на расвјетљавању ове тешке крађе, данас и јуче на пет локација у Бијељини обавила претрес стана и других просторија које користе четири лица.

Претреси су извршени с циљем документовања кривичног дјела.

Лица која су лишена слободе предата су у надлежност Окружном тужилаштву у Бијељини.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

стедиса

02.12.2015 15:03

А СТА ЈЕ СА НАСИМ ПАРАМА ИЗ БОБАР БАНКЕ ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаааа

02.12.2015 15:11

Добићеш ово....ако си глуп ниси глув ...

Name

еxса бн

02.12.2015 18:53

БН једноставно нема домацина. Мицо Мициц није способан да води БН.....уствари не знам да ли је способан да води село, а не БН гдје се становниство удуплало и гдје то висе није махала него један град који има своје потребе. Основно мјерило сваког града је пијаца и ту нема лагања. Изадјес на пијацу и ту видис како свијет зиви. Није мјерило и стандард Мице Мицица канцеларија и његова имовина или имовина ових ратних профитера него је мјерило пијаца. Сваки град мора да има уредјену пијацу и трзницу у центру града, да се та пијаца сваки дан након затварања цисти, да ту постоји цезма, wц, да је наткривена, да постоје уредјене тезге и боксови за другу робу као сто је пластика, козметика итд.....људи су без посла и то це доњети и приходе и њима а и граду и нека Мициц мало мисли и на њих а не само на своју лоповску гузицу! Људи тамо продају на имповизованим дрвеним тезгама, сами их склепали, покрили се неким декама и најлонима.....Исто тако ви из БН ТВ сто немате емисију Пијацни барометар у БН и РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

02.12.2015 19:41

Јесте да коментар нема неке везе са чланком, али је добар и за похвалу. Пијаца је боље изгледала прије тридесет година. И протјерати накупце и препродаваче и пијацу ослободити само за произвођаче.

Name

фицо

02.12.2015 19:57

Какав посао и радна мјеста.Мицицу је само у глави колико и кад да завуце руке у опстинску касу. Бијељини требају двије пијаце а ето нема ни једну. Да не помињем несто попут Новогодисњег и Бозицног сајма који би људима обезбедио неки динар па то је далеко од Мициног мозга. Тај док му странци нису направили насип никад га не би направио него како која поплава и киса падне па ви пливајте ста њега брига за имовину људи,то се њега не тице.

Name

МИЧИЋ

03.12.2015 00:10

ХА, ХА, ХА. ЈАВИТЕ СЕ СУТРА КОД МЕНЕ НА ДОБРОВОЉНУ АКЦИЈУ ЗА ЧИШЋЕЊЕ ГРАДА!