Ана стигла у Јапан, на реду наступи у тиму са Федерером!

Ана Ивановић стигла је у јапански град Кобе, где ће започети са наступима у Међународној тениској Премијер лиги.

Тенис 02.12.2015 | 19:40
Ана стигла у Јапан, на реду наступи у тиму са Федерером!

"Поздрав из Јапана! Стигла сам у Кобе и спремна сам!", поручила је Ана уз фотографију на Инстаграму на којој се види да је већ у опреми "Ројалса".

Поменуто егзибиционо такмичење одржава се други пут, а у њему учествује пет тимова. Анин је "Ројалси Уједњених Арапских Емирата", у коме су још и Роџер Федерер, Томаш Бердих, Марин Чилић, Горан Иванишевић, Данијел Нестор и Кристина Младеновић.

Тимови се састају на не баш класични тениски начин: игра се по један сет у мушком синглу, у женском синглу, мушком дублу, мешовитом дублу, као и у једном мечу некадашњих шампиона. Победник је она екипа која прикупи више освојених сетова, од пет укупно одиграних.

За остале тимове наступају:

Филипини Маверикс: Милош Раонић, Ришар Гаске, Борна Ћорић, Марк Филипусис, Трит Хјуи, Серена Вилијамс, Сабине Лисицки, Јармила Гајдошова

Индијски асови: Рафаел Надал, Гаел Монфис, Иван Додиг, Фабрис Санторо, Рохан Бопана, Агњешка Радванска, Сања Мирза

Сингапур: Енди Мареј, Ник Кириос, Карлос Моја, Марсело Мело, Дастин Браун, Белинда Бенчић, Каролина Плишкова

Јапански ратници: Кеи Нишикори, Васек Поспишил, Марат Сафин, Леандер Паес, Лукас Пуил, Марија Шарапова, Данијела Хантухова, Куруми Нара

После три дана надметања у Кобеу, следи селидба у Манилу (од 6. до 8. децембра), па у Њу Делхи (од 10. до 12.12.), Дубаи (од 14. до 16.12.) и на крају у Сингапур (од 18. до 20. децембра).

Коментари / 0

Оставите коментар