Мурињо опростио Кости, а сад ће га продати!

"Коста је привилегован", рекао је Мурињо, након што га је нападач гађао маркером, али већ тада био је спреман за трансфер. Челси доводи велика појачања!

Фудбал 03.12.2015 | 10:00
Мурињо опростио Кости, а сад ће га продати!

"Коста је привилегован", рекао је иначе непоколебљиви менаџер Челсија Жозе Мурињо, након што га је незадовољни нападач током дербија са Тотенхемом (0:0) гађао маркером који је носио током загревања.

"Да је хтео да ме погоди, гађао би ме циглом", нашалио се Мурињо, који је Косту послао на загревање, али га није увео у игру, што је разбеснело једног од најпрљавијих играча на свету.

Али, не лези враже...

Сви су изгледи да је Коста, не само због овог гафа, завршио каријеру у Челсију, као и да је одлука о томе донета још раније. Да ли је Бразилац са шпанским пасошем нешто начуо, или не, не знамо, али...

Менаџер Челсија направиће реконструкцију у нападу тима у зимском прелазном року пошто жели да доведе Томаса Милера, Џејмија Вардија и Антоана Гризмана, пише "Даилy Миррор".

Како се наводи, Португалац је вољан да се одрекне првог нападача Дијега Косте после сукоба који имају у последње време и новац од његовог трансфера као део уложи у доласке поменуте тројице. Шампиону Енглеске најтеже ће бити да убеди Милера да пређе из Бајерна јер је задовољан у матичном клубу, али и јер у реду за њега већ стоји Манчестер Јунајтед.

Фудбалери Челсија после 14 кола Премијер лиге постигли су 17 голова, од којих само четири нападачи Дијего Коста, Радамел Фалкао и Лоик Реми.

Када се томе дода да се најбољи играч прошле сезоне Еден Азар још није уписао у стрелце, а само један су дали Оскар и Педро, јасно је да су појачања у нападу неопходна.

Коментари / 0

Оставите коментар