Партизан отпушта Вилсона?!

Џамар Вилсон броји последње дане у Партизановом дресу! После само три утакмице, велике су шансе да амерички кошаркаш напусти Хумску.

Кошарка 01.12.2015 | 15:40
Партизан отпушта Вилсона?!

Колико је нова управа КК Партизана погодила с довођењем Кевина Џонса, толико је промашила с Џамаром Вилсоном (31). Потрага за плејмејкером је трајала дуго, а како сада ствари стоје, била је више него безуспешна.

На мечу 12. кола АБА лиге, на тешком гостовању у Загребу, црно-бели су претрпели болан пораз од Цедевите (75:72), а један од главних кирваца био је управо амерички кошаркаш.

Како је Александар Цветковић повређен, очекивало се да ће управо Вилсон преузети организацију игре, али... Натурализовани Финац је потпуно подбацио. Није знао где се налази на терену. У прва три минута сусрета успео је да изгуби чак пет лопти (осам до краја утакмице). У неколико наврата на терену је личио на све сем на озбиљног играча.

Управа Партизана близу је одлуке да се после свега месец дана захвали Вилсону на сарадњи и раскине уговор.

Црно-бели су миљама далеко од четвртог места и пласмана у плеј-оф, а у борби за опстанак ослониће се на млађе играче (Магдевски, Аранитовић).

Повређени Андрић и Мурић би ускоро могли на паркет, па се очекује да игра тима из Хумске с њима добије потпуно другачији обрис.

Наредна три меча АБА лиге (Олимпија, Металац, Мега), екипа Петра Божића игра на домаћем терену, па се очекује да Партизан поправи скор од четири победе и осам пораза.

Неизвесна судбина Анђушића и Перовића
Џамар Вилсон није једини који ће врло брзо напустити Хумску. Уговори (до краја календарске године) истичу и Кости Перовићу и Данилу Анђушићу и велике су шансе да им челници Партизана неће понудити продужетак сарадње.

Коментари / 0

Оставите коментар