Бандаловски ''прича бајке'': Партизан може до "дупле круне"!

Бугарски фудбалер је оптимиста без обзира на "минус 21"!

Фудбал 01.12.2015 | 22:45
Бандаловски ''прича бајке'': Партизан може до "дупле круне"!

Са Иваном Бандаловским у тиму, Партизан не губи утакмице!

Бугарин је ове сезоне одиграо 23 меча за црно-беле, а ниједан од њих није завршен поразом екипе из Хумске, подсећа лист "Ало".

Отуда оптимизам код 29-годишњег дефанзивца да актуелни шампион може да надокнади 21 бод заостатка за Црвеном звездом и поново освоји титулу у Суперлиги.

"Ми смо Партизан и само победе нас занимају до краја. Бодови у плеј-офу ће се преполовити, а свака предност је достижна, па тако и ова коју тренутно има Звезда. Полако, оклизнуће се, док смо ми ушли у серију и не планирамо да се зауставимо. Све је у нашим рукама, уз мало среће, 'дупла круна' је достижна", каже Бандаловски за "Ало".

По његовом мишљењу, промена тренера и повратак неких играча у тим дали су "ветар у леђа" црно-белима.

"Имали смо доста проблема са повредама. Вратили су се Андрија Живковић и Брашанац, и још неки играчи, дошао је нови тренер, почели смо да побеђујемо. Пуни смо позитивне енергије. Имамо најбоље играче, најјачи смо тим у земљи и због свега тога верујем да можемо да освојимо првенство и Куп и домогнемо се 'дупле круне", поновио је Бугарин.

Да би се остварио овај план, потребно је да Партизан до краја сезоне два пута победи Црвену звезду у првенственим дуелима.

"Понављам, желимо да добијемо све утакмице до краја сезоне. Увек идемо на победу, тако ће бити и у два поменута 'вечита дербија' са Звездом. Само тако можемо да будемо прваци, ако добијемо оба пута".

Шта ви мислите, имајући у виду бодовну предност Црвене звезде, да ли је Бандаловски претерани оптимиста или Партизан заиста може да надокнади "минус 21"?

Коментари / 0

Оставите коментар