Серија А: Сасуоло не губи од великих!

Све је дужи списак бивших шампиона Италије који нису успели да савладају зелено-црне. Сасуоло не губи од великих. Само је Милан, за сада, успео да освоји три бода у мечу са тврдим тимом са севера Италије, било је бурних 2:1 на "Сан Сиру". У осталим окршајима, зелено-црни бележили су следеће резултате: Наполи 2:1, Рома 2:2, Лацио 2:1, Јувентус 1:0 и вечерас, у претпоследњем мечу 14. кола Серије А: Сасуоло - Фиорентина 1:1.

Фудбал 30.11.2015 | 22:15
Серија А: Сасуоло не губи од великих!

"Виола" је пропустила шансу да искористи међусобни дуел конкурената за прво место Наполија и Интера и преузме врх табеле у Серији А.

Гости су сјајно почели меч у Ређо Емилији поготком Борхе Валера у петом минуту, али је притисак домаћину донео изједначење четири минута пре полувремена преко Серђа Флокарија.

У међувремену су оба тима пропустила неколико фантастичних шанси, Валеро и Роси за Фиорентину, а Мањанели и Флокари за Сасуоло.

Промашаји су обележили и друго полувремене, Флокари је пропустио још две сјајне прилике за преокрет, док су Пасквал, Калинић и Верду промашивали за победу Виоле.

Верду је у надокнади времена имао последњу шансу, али је његов шут завршио изнад пречке. Српски фудбалер Ненад Томовић је меч посматрао са клупе за резерве Фиорентине.

Фиорентина после 14 утакмица има 29 бодова и друга је на табели, са бодом мање од лидера Интера, који гостује трећепласираном Наполију који би победом на Сан Паолу од 21:00 могао до прве позиције.

Фиорентина у следећем колу дочекује Удинезе, док Сасуоло гостује Сампдорији.

Коментари / 0

Оставите коментар