Јанко у 2016. креће из Ченаја!

Дуго се Јанко Типсаревић мучио са разним повредама, али изгледа да је коначно куцнуо час да га поново гледамо на терену. Повратак је заказао за 4. јануар 2016. када ће играти на турниру у Ченају.

Тенис 02.12.2015 | 16:20
Јанко у 2016. креће из Ченаја!

Једна од новогодишњих жеља српског аса била је да се заигра на такмичењу у индијском граду Ченају који му је у прошлости донео доста радости. Јанко је 2013. освојио титулу на овом турниру што је уједно и његова последња пре повреде.

Организатори турнира су са задовољством објавили да је Јанко спреман да поново шармира публику у Ченају. Типсаревић је искористио право "заштићене ранг-позиције", па неће морати да игра квалификације, већ ће заузети место у главном жребу.

Учешће на такмичењу су потврдили и Стан Вавринка (Швајцарска), Кевин Андерсон (Јужноафричка република), Беноа Пер (Француска), Гиљермо Гарсија Лопес (Шпанија), Борна Ћорић (Хрватска), ...

Подсетимо, Типсаревић се у 2015. вратио на терен после 17 месеци паузе. У десет мечева остарио је учинак од три победе и седам пораза. Крајем године поново је морао да иде под нож због проблема са коленом, али се успешно опоравља.

Заједно са Душаном Лајовићем јуче је завршио седмодневне кондиционе припреме на Копаонику и спреман креће на нови сет тренинга које ће вероватно обавити ван Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар