Партизан: Добра игра, није било среће!

Божић и Витковац сматрају да је игра приказана у поразу од Цедевите путоказ за наставак сезоне.

Кошарка 30.11.2015 | 15:40
Партизан: Добра игра, није било среће!

Партизан ни на седмом гостовању у АБА лиги није осетио сласт победе. У последњих тридесетак секунди окршаја са Цедевитом ушао је са нерешеним резултатом и лоптом у рукама, али је евролигаш ипак превагнуо - 75:72.

"Дошли смо да одиграмо добру утакмицу. Тражили смо своју шансу и желели да направимо изненађење, а од њега нас је делила једна лопта. Одиграли смо добро у већем делу утакмице, што радује", рекао је тренер Петар Божић, уз честитке Цедевити.

Званични сајт АБА лиге преноси и изјаву ветерана Чедомира Витковца.

"Мислим да смо одиграли добру утакмицу. Да смо победили, мислим да то сигурно не би било незаслужено, али по ко зна који пут нисмо имали среће. У завршници су неке лопте могле да оду и на нашу страну, али радује ова добра игра".

Стратег домаћих Вељко Мршић сматра да његови играчи нису имали потребну концентрацију, након важне победе над Лиможом у Евролиги.

"Још једном се показало да без стопостотног фокуса и праве енергије, можемо да уђемо у проблем са сваким противником. На срећу, сада смо у добром ритму и добијамо овакве утакмице, које би пре месец дана можда отишле на другу страну. Сигурно је да ће током сезоне бити изненађења, како позитивних, тако и негативних и да не можемо увек очекивати спектакл".

Цедевити је ово пета победа заредом у АБА лиги, мада је и прошлог понедељка против Металца у Ваљеву била у врло тешкој ситуацији.

Коментари / 0

Оставите коментар