Л’Екип: Бензема не иде на ЕУРО!

Нападач мадридског Реала Карим Бензема највероватније неће бити у тиму Француске за Европско првенство наредне године, преноси “Л’Екип”.

Фудбал 30.11.2015 | 10:00
Л’Екип: Бензема не иде на ЕУРО!

Бензема је недавно ухапшен јер је наводно уцењивао саиграча из репрезентације Метјуа Валбуену снимком секса између њега и неименоване девојке. У оптужници, по којој Бенземи прети до пет година затвора, наводи се да постоји основана сумња да је Бензема један од организатора целе акције.

Прво је париски радио “Европа” објавио део телефонског разговора између Бенземе и једног од уцењивача, извесног Зенатија, за којег се касније открило да му је друг из детињства. “Л’Екип” је потом објавио комплетан разговор у којем се откривају невероватни детаљи.

“Л’Екип” је причу о Бенземи и Валбуени ставио на насловну страну суботњег издања. У тексту се истиче да ће судски процес против нападача ‘краљевског клуба’ потрајати и да због тога постоји морална обавеза селектора да Бензему не уврсти у тим за шампионат чији ће домаћин бити Француска. Такође, Валбуенино место је под знаком питања, али је на Дидијеу Дешану та одлука.

“Последње изјаве Валбуена и цео судски процес доводе до тога да је Бенземин повратак у тим Француске неизвестан. Уз то, и Валбуенина репрезентативна будућност је такође под сумњом”, истиче “Л’Екип”.

Валбуена је у интервјуу за “Л’Монд” рекао да је разочаран Бенземиним понашањем, док адвокати фудбалера Реала тврде да је њихов клијент невин.

Коментари / 0

Оставите коментар