Седорф: Желим да осјетим страст Премијер лиге!

Легендарни фудбалер Милана Кларенс Седорф рекао је да се нада да ће у будућности моћи да се опроба као тренер у енглеској Премијер лиги.

Фудбал 29.11.2015 | 16:40
Седорф: Желим да осјетим страст Премијер лиге!

Седорф је тренерски посао започео управу у Милану и то у јануару 2014. године, али је након серије лоших резултата смењен већ након четири месеца, а на његово место стигао је Филипо Инзаги.

"Енглеска и ја имамо посебну причу. Био сам веома близу да заиграм у Премијер лиги, али ипак то се није десило. Заиста бих волео да као тренер остварим то и на прави начин осетим страст навијача на свакој утакмици. Постоје многе гласине о мом следећем послу, и прија ми што ме повезују са великим клубовима", рекао је Холандјанин за Би Би Си Спорт.

Током каријере Седорф је наступао за Ајакс, Сампдорију, Реал Мадрид, Интер и Ботафого. Једини је играч у историји који је успео да освоји три Лиге шампиона са три различита клуба (Ајакс, Реал Мадрид и Милан).

За Милан је уписао 431. утакмицу, постигао 63 гола, и освојио две Серије А, два Купа и Суперкупа Италије, две Лиге шампиона, два УЕФА Суперкупа и Фифа Светско клупско првенство.

Коментари / 0

Оставите коментар