Видео - Милер: Навијачи Звезде? Човјече, најбољи су на свијету!

Квинси Милер, један од хероја Звездине победе над Реал Мадридом, рекао је да никада није видео боље навијаче у својој каријери.

Кошарка 28.11.2015 | 14:20
Видео - Милер: Навијачи Звезде? Човјече, најбољи су на свијету!

Црвено-бели су у петак у сјајној атмосфери у хали Пионир победили првака Европе са 94:88 и тако сачували шансу за пласман у Топ16 фазу.

Квинси Милер био је уз Мајка Цирбеса најзаслужнији за историјски тријумф Звезде. Меч је завршио са 24 поена (7-10), 7 скокова, 2 асистенције и 2 блокаде.

„Човече, ови навијачи су најбољи навијачи на свету. Играо сам на колеџу и у НБА, од средњошколског до највишег нивоа, али ништа не може да се пореди са навијачима Црвене звезде. Најбољи навијачи икада виђени“, рекао је Милер за Б92.

Црвена звезда је средином треће деонице имала минус од десет поена и управо је Милер серијом поена вратио црвено-беле у игру и дао им шансу у последњој четвртини.

„Само сам се трудио да победим. То је све о чему сам размишљао. Није ме занимало колико ћу поена постићи, нису ме занимале акције, само сам желео да добијем утакмицу“, додао је сјајни Американац.

Он је уз одличан напад против Реала одиграо и веома добру одбрану на Ноћионију и Рејесу када је било најпотребније.

„Све је у одбрани. Можете да постигнете колико год хоћете поена, али одбрана добија утакмице. Тренер нам је то рекао, много радимо одбрану на тренинзима и то је главна ствар на коју се концентришемо.“

Милер каже да се брзо уклопио у састав црвено-белих, иако је сттигао тек пре месец и по дана и никада раније није играо у Европи.

„Одмах сам се уклопио са овим момцима, по цео дан смо заједно. Помогли сум ми много да се прилагодим, зближили смо се. Играмо чак и ’Цалл оф Дутy’ по цео дан, нас 10 смо умрежени и између тренинга играмо.“

Звезда је после победе против Реала поново отворила врата Топ16 фазе, али Милер каже да не размишља о евентуалном проласку.

„Нисам забринут за Топ16. Играмо једну по једну утакмицу, не гледамо толико унапред.“

Никола Ребић и Марко Гудурић одиграли су кључне роле у кључним моментима, а и Милер је имао само речи хвале за њих.

„Ох, човече. Данас су одиграли изванредно. Ребић посебно, организовао је много одличних акција на крају, у неколико наврата је сјајно проиграо Мајка по кошем. Двојица сјајних играча, волим их.“

Коментари / 0

Оставите коментар