Боби вс Јокић: Окршај српских стартера у НБА!

Први пут у својој краткој НБА каријери Бобан Марјановић је почео утакмицу за Сан Антонио и то против Денвера у чијој петорци је био Никола Јокић.

Кошарка 28.11.2015 | 12:20
Боби вс Јокић: Окршај српских стартера у НБА!

Српски центри нису блистали, али нису ни провели много времена на паркету – Марјановић је за 6 минута имао 2 поена, 4 скока и 1 асистенцију, а Јокић је на другој страни за 12 минута уз 6 поена (3-4) имао и 2 скока.

Сан Антонио је славио са 91:80 и сада има скор 13-3. Грег Поповић одлучио је да одмори ветеране Тима Данкана и Мануа Ђинобилија на овом мечу, па је због тога Марјановић добио шансу у стартној постави.

„Не знам унапред када ћу одмарати ветеране. Зависит од распореда, од онога што смо урадили и онога што долази. Ово је била друга утакмица од три које ћемо одиграти за четири вечеритако да су Тим и Ману знали да ће остати на клупи“, рекао је Поповић.

Дуел у Денверу ипак је обележио Каваи Ленард са 25 поена, 7 скокова и 6 асистенција. Паркер је додао 13 поена и 5 асистенција, а Симонс је имао 12 поена. У екипи Денвера Галинари је имао 16 поена и 10 скокова, а Бартон и Нелсон додали су по 12 поена.

Коментари / 0

Оставите коментар