Видео - Вучелић: Партизан се вратио!

Потпредседник Партизана Милорад Вучелић истиче после тријумфа у Европи да црно-бели морају да буду награђени за успех.

Фудбал 29.11.2015 | 16:00
Видео - Вучелић: Партизан се вратио!

Партизан је остварио важну победу на гостовању АЗ Алкмару (2:1), трећу у Лиги Европе, и сада је на корак од тога да избори пласман у наредну рунду такмичења.

Потпредседник црно-белих Милорад Вучелић истиче да је победом у Холандији тим потврдио да излази из кризе.

"Узбуђен сам и срећан због игре Партизана против Алкмара... И ко не би био. Ја сам већ после 30 минута игре рекао: 'Партизан се вратио'. Вратио је своју игру и из тога је проистекао резултат. Показало се да када је тим комплетан то је сасвим други Партизан. Вратио се такмичарски дух, борбени дух, пауза је добро деловала на играче и постигли смо велики резултат", изјавио је за ТВ Партизан Вучелић дан након тријумфа у Холандији.

Он је најавио и промене у играчком кадру.

"Ми морамо да направимо успешан прелазни рок. Партизан игра на три фронта и мора да на свим линијама има појачања. Морам да нагласим да сваки играч који тренутно игра у Партизану то и заслужује, али треба да издржимо напоран систем такмичења и да направимо концентрацију квалитета".

Вучелић је причао и о (не)бризи државе о Партизану, иако је већ сада у Европи направио резултат који ниједан српски клуб није урадио најмање деценију.

"Партизан није у равноправном односу у поређењу са другим клубовима. Партизан је као тринаесто прасе или као задња рупа на свирали за многе компаније које овде успешно раде и замолио би их да превазиђу страх, уколико га имају, и да се сете својих економских интереса. А највише увек очекујем од државе и премијера Србије да подстакне ову врсту размишљања", додао је Вучелић уз констатацију да је било неке врсте помоћи, али да она треба да буде већа.

Коментари / 0

Оставите коментар