Иванишевић: Новак је са друге планете!

Вимблдонски шампион Горан Иванишевић каже да је победити Ђоковића немогућа мисија и за Тома Круза. Тврди да ће тако бити још дуго!

Тенис 28.11.2015 | 21:00
Иванишевић: Новак је са друге планете!

Новак Ђоковић завршио је успешну сезону са 11 освојених трофеја. У 2015. поставио је неколико рекорда, исписао странице тениске историје, а за мало му је измакло освајање сва четири гренд слема.

Освојио је завршни турнир у Лондону, проглашен је најбољим играчем сезоне и окончао је годину на првом месту. Уз његово име стоје само суперлативи, с правом.

Баш у том тону причао је о Ђоковићу и Горан Иванишевић.

Бивши хрватски тенисер, који је у каријери подигао и пехар на Вимблдону, сматра да Србину нико још дуго неће моћи да изађе на црту.

"Када причамо о томе ко је најбољи, то је Новак Ђоковић. Без премца. Он делује као да је дошао са друге планете. Разлика у класи између њега и осталих играча је огромна, он је на потпуно другом нивоу у односу на њих. И у наредних десет година не видим ко би могао да га смени... То је немогућа мисија! Ни Том Круз ту не би могао да помогне", изјавио је Иванишевић за мађарски дневник "Магyар Немзет".

Коментари / 0

Оставите коментар