Бомба на помолу - Меси и Гвардиола "грађани"?!

Европски медији "брује" о сензационалном плану Манчестер ситија да поново упари шпанског тренера и аргентинског аса.

Фудбал 28.11.2015 | 20:40
Бомба на помолу - Меси и Гвардиола "грађани"?!

Лионел Меси и Пеп Гвардиола поново заједно, али не у Барселони? За навијаче каталонског клуба то звучи као најгора ноћна мора, међутим, изгледа да би она могла ускоро да се обистини. Тако, барем, пише британски "Тхе Сун", као и још неки европски медији, који умеју да погоде са "бомбастичним трансферима".

Наводно, Гвардиола је већ договорио раскид уговора са Бајерн Минхеном и решио да посао настави у Манчестер ситију, који је, опет наводно, већ почео преговоре са Лионелом Месијом, уз понуђену плату Аргентинцу од енормних 800.000 фунти недељно.

Прву информацију, са префиксом "светска ексклузива" у наслову, објавио је "Тхе Сун", док је другу на свом сајту пласирао шпански радио "Цадена ЦОПЕ".

Велику улогу у целој причи имају извршни директор "грађана", Феран Соријано, некада потпредседник и генерални менаџер Барселоне, и Ћиги Бегиристајн, бивши играч и спортски директор каталонског клуба, а сада директор Манчестер ситија.

Видећемо да ли ће, заиста, успети да остваре нешто о чему многи клубови маштају...

Иначе, није ово први пут да се Меси и Гвардиола доводе у везу са Манчестер ситијем и Премијер лигом. И један и други су већ причали да би волели да се опробају у првенству Енглеске.

Коментари / 0

Оставите коментар