Друловић: Важна побједа за српски фудбал!

Љубинко Друловић пун утисака после победе над АЗ Алкмаром. Већ размишља о Аугзбургу.

Фудбал 28.11.2015 | 19:20
Друловић: Важна побједа за српски фудбал!

Партизан је у четвртак увече остварио и трећу победу у групној фази Лиге Европе, другу против холандског представника АЗ Алкмара. Гол Андрије Живковића пред надокнаду времена разгалио је велики број навијача Партизана у Холандији, а додатна еуфорија уследила је након што су сазнали резултат у Аугзбургу!

Након сјајне фудбалске представе у Београду, Партизан је и у Холандији показао карактер и славио након преокрета 2:1, а за сигурно европско пролеће потребан им је још бод против Аугзбурга у Београду.

Љубинко Друловић је дошао на место тренера након што је Зоран Милинковић већ уписао две победе, а у четвртак је и он по први пут славио са Партизаном у Европи. А европско пролеће дуго није било ближе...

"Осећам велико задовољство како због резултата, тако и због односа према игри, и тимском игром. Полако личимо на екипу какву желимо и рекао сам да ће после паузе Партизан бити другачија екипа, која ће бити квалитетнија, одморнија... Изашли смо из лошег периода, имали смо много повређених играча, и још су неки повређени...", казао је Љубинко Друловић и онда застао и поручио:

"Ово је важна победа и за српски фудбал, не само за Партизан."

Партизан је имао периоде када је играо добро и периоде када је играо лоше, међутим, боље су се снашли од холандског представника и реализовали две од много шанси које су имали, док је АЗ то урадио само једном.

"Били смо квалитернији у овој утакмици, имали смо прилике и у првом полувремену, али смо показали и и карактер и тимски дух", казао је Друловић.

Говорио је и о наредној утакмици против Аугзбурга.

"Очекује нас велико финале против Аугзбурга. И тај резултат нам је ишао на руку, не може боље, али треба да наставимо да радимо мирне главе. Важно је да верујемо у оно што радимо...", закључио је за крај.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Максо

28.11.2015 18:42

Лос тренер,тотално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

28.11.2015 19:09

Максо, сестро мила чији си ти да ми је знати. Партизанов ниси сигурно. И по чему закључујеш да је, како кажеш, лош тренер. матере ти? Друле, само напред. Био си одличан играч,а надам се да ћеш се још више доказати у нашем Партизану као тренер и не обазири се на разноразне Максе и Максиће.