Афера 15: Возни парк вриједан милионе

Партија демократског прогреса очекује од свих надлежних институција Републике Српске да узму у разматрање сљедећу аферу и трошење народног новца заснованог на озбиљним тврдњама и чињеницама којима је учињена огромна штета по интерес Републике Српске. Очекујемо и да се преиспита одговорност лица која су произвела такво штетно дејство као резултат противуставног, незаконитог, коруптивног, нерационалног, неодговорног и непотистичког понашања.

Република Српска 27.11.2015 | 11:43
Афера 15: Возни парк вриједан милионе

АФЕРА „Петнаест“

„Возни парк од милион КМ“

Како је могуће да је по завршетку мандата члана Предсједништва БиХ из Републике Српске, иначе високог функционера СНСД, остао возни парк који се састоји од:

ауди А8
БМW 7
ауди А6
БМW 5
џип БМW X5
луксузни комби (наводно служио за потребе лова)
плус – неколико ”јефтинијих” аутомобила ВW–пасат?
Штета за Републику Српску 1.000.000 КМ или 3.125 просјечних пензија

Убједљиво најскупљи „предсједнички“ возни парк у региону превазилази потребе, али и довољно описује начин понашања кључних политичких личности владајуће странке.

(Партија демократског прогреса)

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Р

27.11.2015 09:46

Пази аута, цовјек испуњаво своје зеље, гладан ааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хмммм

27.11.2015 10:36

И ста је овај српски члан из реда Срба урадио,сјео у сва та возила осим комбија јер он није ловац већ риболовац(можда неки чамац умјесто комбија)

Name

стефан

27.11.2015 09:59

Па дај те господо из ПДП-а престаните више са изношењем тих афера у вријеме када је нападнуто цјелокупно православље на земаљској кугли. Оставите народ на миру, све што имате и за што сматрате да је криминал предајте у правосудне институције јер је то једино мјесто надлежно да поступа по вашим наводима. Опкољени смо са свих страна, па чак и на Русију су навалили, успјели су и окренути србе на србе, укинули су нам Дан републике а ми се бавимо за ово вријеме веома небитним стварима. Питам само аутора текста у чијем и којем ауту се он вози и његово руководство из партије. Ја мислим да сви који обнашају и врше јавне функције треба да имају и одговарајући возни парк и ту не видим ништа спорно. Ако је криминал у питању онда тражим и ја да по томе поступе правосудне институције јер су оне једине мјеродавне да рјешавају та питања. Немојте, ко бога вас молим да небитним стварима обмањујете овај уплашени народ јер у овом моменту смо угрожени сви, и ја, и ти који износиш ове наводно афере, и твоја и моја партија, и твоја и моја породица и сав наш православни народ. Доказ да смо сви угрожени је руски авион, пресуда Уставног суда о укидању Дана републике, а следеће што ће у врло кратком року доћи на уставни суд је и неуставност имена Република Српска коју апелацију ће затражити један од тројице бошњака и или Изетбеговић, или Салкић, или Џаферовић. Послушајте свој народ и будите уз свој народ. Поздрав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

боца

27.11.2015 10:37

Не знам да ли да ти цеститам на иронији или да те залим сто си глуп...

Name

бака вјерник

27.11.2015 10:41

Мало Морген, православље је угрожено од криминала и педофила.

Name

Алан Форд

27.11.2015 10:52

Хајде не лупај.

Name

Пише

27.11.2015 10:57

Стефане људино! Одавно,ни на једном порталу нисам прочитао бољи коментар. Манимо се,у овом тренутку небитних ствари. Какав је проблем што предсједник државе са кабинетом има неколико аута? Који нема?!

Name

срдјо

27.11.2015 11:28

Ови из опозиције се возе у трабантима,као народ их не види.

Name

Бањалучанин

27.11.2015 11:33

Немој да мислиш кад немаш чим.

Name

Ре писе

27.11.2015 13:31

Неинформисан си, погледај колико ВЛАДА Свајцарске и Данске, Сведске, Британије аута има па зини медједе

Name

Виђено већ

27.11.2015 13:32

Подсјећа на торове, стада и чобане, на позиве народу збијај се, подижи ограде, изолуј се... Ако пљачкају и нека пљачкају, нема везе, то Срби пљачкају, ипак све остаје међу Србима. Е то нико више неће и не воли, осим чобана и субаша наравно. О темпора о морес..

Name

боца

27.11.2015 10:26

Спириц је увијек био гладан и остаце гладан

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

27.11.2015 10:52

А ви то сада фино распродајте када сте тако постени и подјелите паре сиротињи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дон Кихот

27.11.2015 11:19

Па људи знате ли ви како је тешко то што добијете носити...чиме , ајде реците...још кад ова "мечка препарирана дође", неможе се другачије превести, дјеца разбацана по цијелом граду...није лако да Бог каже.... Срам га било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КСС

27.11.2015 12:45

Г-дине Стефане, много ми смета кад Црби у последње вријеме све више користе хрватске ријечи,као и ви што пишете "обнаша",ваша тема је преозбиљна али ипак водите рачуна о томе, кад већ пишете најљепшим писмом ЋИРИЛИЦОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сноуден

27.11.2015 12:49

Ре за стефан Другар да ли мислис да се српство и Република Српска брани са вином ,пецењем по луксузним ресторанима, тросењем и харцењем народних пара.Смијесан си.Народ је гладан цовјеце јеси ли ти нормалан.Гдје је сад пријатељ Цовиц да коју проговори у интересу Републике Српске и њеног народа. Имали смо двадесет година Србе у институцијама БиХ који су као света водица нити одмазу ни ти помазу купљени за добра радна мјеста и плате. Сад имамо ово сто имамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.11.2015 14:55

Слажем се да све ово треба заплијенити, распродати и купити јефтинија и економичнија возила. Остатак се може распоредити на безброј реалних мјеста која вапе за новцем.Наравно све процесуирати и затворити. Мислим да савез за промјене сада ради паметну ствар. За све афере за које имају доказе подносе кривичне пријаве. То свима нама отвара очи па чак и онима који су обожавали и обожавају ове мафијаше. Све ће оне доћи на ред. Погледајте сада главоњу, сваки пут када се појави је подбуо са великим подочњацима. То може бити последица или не спавања или се преспавао уз добру дозу седатива. Само мала исправка џип (Јееп) је америчка марка теренца а БМW X5 спада у теренце СУВ сегмента.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шок

27.11.2015 19:54

Ово је шокантно. Један просјечан политичар не зна ни један страни језик, не зна укључити компјутер, није прочитао ни једну књигу, али има овакав возни парк. Питам се чему је то пропорционална оволика имовина. Кажу да се Шредер, њемачки канцелар, чудио каква аута возају наши политичари. Иако је Њемачка највећи произвођач аутомобила, он се изненадио неким молелима. Важно је стално производити конфликте међу народима, нек се народ свађа, а они ће се за то вријеме возати.

ОДГОВОРИТЕ