Ооо, нама је најбоље!

Грмело је у Партизановој свлачионици...

Фудбал 27.11.2015 | 08:40
Ооо, нама је најбоље!

Пре пет дана их је у Хумској гледало тек 1.000 људи. Већина навијача је дигла руке од њих, али Партизанови фудбалери су још једном европским бљеском показали колико вреде и да није све тако црно, већ у овом тиму има и много белог.

Победа у Алкмару, друга гостујућа у Лиги Европе ове сезоне, је довела црно-беле у феноменалну сутиацију да обезбеде пролеће у Европи. Победили су када се то намање очекивало, а фотографија коју је на друштвеним мрежама поделио Валери Божинов открива делић доброг расположења у Партизановој свлачионици после меча.

"Партизан и само Партизаааан...", одјекивало је ходницима стадиона АЗ Алкмара.

Певали су фудбалери "парног ваљка".

Весели су били играчи Партизана због победе која им широм отвара врата друге фазе Лиге Европе, а уједно су унели у касу клуба 360.000 евра.

"Свака част екипи, тренеру, свима у клубу, навијачима. Ово је топ", причао је усхићени Валери Божинов који је међу последњима изашао из свлачионице.

"Заслужили смо све ове победе и дај боже да и у финалу, против Аугзбурга буде све како треба. Идемо на победу, ми смо Партизан иако нам је и бод довољан. Ово је оно што смо хтели да урадимо нешто велико за Партизан", дадао је бугарски интернационалац.

Божинов је истакао "велико срце" екипе.

"Показали смо да имамо велико срце и још нешто. Сви смо веровали у позитиван резултат, иако је и Аугзбург водио. Свака част и за Билбао, играли су поштено", захвалио се Валери и екипи која је једина успла два пута да победи Партизан ове сезоне у Лиги Европе.

Божинов и Иван Бандаловски имали су и подршку својих земљака, који су заједно са Гробарима дошли у Холандију да бодре црно-беле.

"Бандаловски нема пораз. Каже он мени, никад не губимо у сивом дресу. Ја га питам откуд знаш, и ето. Ма, он је стварно сјајан, може да игра где хоће. И Ћирковић је супер, и Брашанац, и Абче и овај мали Субић...", завршио је усхићени Божинов.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

27.11.2015 13:49

Валери Србине, Србија је уз вас.

ОДГОВОРИТЕ