ЛЕ: АЗ - Партизан 1:2, реакције тренера...

Друловић: Коначно нам се све вратило! “Ако против Аугзурга одиграмо као Холандији, можемо да очекујемо најбоље. Одговара нам исход другог сусрета у групи, све су нам веће шансе за пролеће у Европи“, казао је тренер црно-белих. Ван ден Бром: Упозоравао сам на Абубакара...Тренер АЗ Алкмара разочаран елиминацијом из Лиге Европе.

Фудбал 27.11.2015 | 08:00
ЛЕ: АЗ - Партизан 1:2, реакције тренера...

Од пакла до раја за 90 минута. Отприлике тако је деловао пут који је Партизан прешао против АЗ-а у Алкмару, а на крају тренер Љубинко Друловић и његова екипа могу да уживају у победи која је широм отворила врата европског пролећа у Хумској.

Стратег црно-белих истакао је после меча у Холандији како је екипа заслужила да јој се оваквим тријумфом врати за сав уложени труд у претходном периоду, поготово што је на неким другим мечевима Партизан остајао кратких рукава.
“Била је ово занимљива и неизвесна утакмица, за свачији укус. Честитам играчима, све нам се вратило за добар рад, хвала навијачима на фантастичној подршци. На најбољи начин смо представили Партизан и српски фудбал“, рекао је Друловић новинарима после меча у Алкмару.

Партизан сада у последњем колу против Аугзбурга може у Хумској да изгуби чак и са 2:0 и пролази даље.
“Ако против Аугзурга одиграмо као Холандији, можемо да очекујемо најбоље. Одговара нам исход другог сусрета у групи, све су нам веће шансе за пролеће у Европи“, казао је Друловић.

Он је рекао и да му је драго због добрих партија играча који су у претходном периоду имали проблеме са повредама.
“Драго ми је што су се вратили играчи попут Брашанца и Андрије Живковића, нису најспремнији, али су показали колико су важни. Победио је тим, али остаћемо хладне главе“, навео је Друловић.

Тренер црно-белих додао је и да у последњем колу Лиге Европе очекује добарт амбијент на стадиону у Хумској, јер су играчи то заслужили.

Тренер АЗ Алкамара Џон ван ден Бром није одавао утисак задовољуног човека.

Изгледао је као да су му потонуле све лађе, очекивано, његов тим је прокоцкао и теоретске шансе да презими у Европи.

“Изгубили смо због грешака у одбрани. Иако смо знали да је Абубакар изузетно опасан и да уме да постигне гол, ми смо му сами то дозволили. Понављамо лоша издања током целе јесени, резултати овог тима нису добри ове сезоне", рекао је тренер Холанђана, уз напомену да не иду у последњем колу у Билбао на излет.

Коментари / 0

Оставите коментар