Анализа: Партизаново фатално оружје - „А2 2015.“!

Само су Наполтанци јачи...! Не треба бити много мудар па открити у чему је тајна Партизановог успеха у Лиги Европе!

Фудбал 27.11.2015 | 23:40
Анализа: Партизаново фатално оружје - „А2 2015.“!

Не иде на домаћем тлу, минус је огроман, али Партизан блиста у Лиги Европе где је у пет утакмица забележио три победе и има огромну шансу да презими у Европи. Прилику коју не сме да прокоцка. Само је Атлетик Билбао у два наврата показао да је виша класа, али је зато АЗ Алкмар два пута пао на колена, а Аугзбург једном...

Црно-бели као да су нека друга екипа када изађу у Европу.. Две победе у гостима су биланс којем се ни најзагриженији навијачи нису надали. Партизан је у сва три меча заслужено славио, а кључ успеха у трилингу победа је био сјајни нападачки тандем Андрија Живковић - Абубакар Оумару.

Крилни нападачи Партизана су главне архитекте великог успеха и навијачима остаје да се надају да ће златни Орлић и Камерунац и против Аугзбурга бити на истом нивоу и оверити велилку шансу за пласман у шеснаестеину финала Лиге Европе.

Обојица су по једном вечерас затресли мрежу Холанђана и показали се опет као ударне игле клуба из Хумске. Заједно су постигли седам голова од укупно девет колико је Партизан уписао у Лиги Европе.

Оумару је дао четири гола у досадашњем делу такмичења, Андрија Живковић један мање. То их чини једним од најфаталнијих нападачких тандема у досадашњем делу такмичења. А треба истаћи да су обојица порпустили по једну утакмицу. Живковић гостовање у Билбау, а Оумару меч против истог ривала у Хумској.

Са седам голова они су други најефикаснији тандем у Лиги Европе. Испред њих су само Наполијеви нападачи Хосе Каљехон и Маноло Габијадини који су постигли по четири поготка. Исти учинак имају Шалкеови нападачи Клас Јан Хунтелар (три гола) и Франко Ди Санто (четири гола).

Коментари / 0

Оставите коментар