Радоњић: Џенкинс се не враћа у Звезду!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да црвено-бели морају да дају и више од свог максимума како би изненадили актуелног шампиона Европе Реал Мадрид.

Кошарка 26.11.2015 | 21:45
Радоњић: Џенкинс се не враћа у Звезду!

"Очекује нас спектакл, долази нам првак Европе, као и прошле године. Простом анализом долазимо до закључка да нисмо имали среће у досадашњем делу, Реал нам долази у тренутку када има максималан императив да победи. Знамо да морамо да будем изнад могућности и уздамо се у још једно величанствено вече у Пиониру. Морамо да одиграмо боље него што можемо да бисмо били конкурентни", рекао је Радоњић.

Он је најавио да се ситуација са повредама играча поправља и најавио да би Немања Дангубић могао да се врати за десетак дана.

"У прилици смо да играмо против најбољих у моменту када се они налазе у најгорем тренутку. Нико то није очекивао јер су били фаворити групе. И пред Бајерн и Стразбур смо били аутсајдери, па смо били добри и на корак од два тријумфа. Идемо храбро да одиграмо меч и видимо шта ће бити после 40 минута".

Црногорски стручњак додао је да Мадриђани немају превише мана, али да и поред тога верује у велику победу.

"На свим позицијама су јаки, много искусни. Трудићемо се да дамо велики допринос пред сјајним амбијентом у Пиониру. И против Бајерна смо испраћени, па и сада верујем да можемо, иако је велика разлика у квалитету. Наду нико не може да нам узме".

Радоњић је демантовао да би Чарлс Џенкинс могао да се врати у Звезду после само неколико месеци.

"Он је под уговором са Арманијем, који је финансијски јак и тамо ће остати", јасан је био Радоњић.

Из Звезде су поручили да ће дворана Пионир бити испуњена до последњег места, као и да је за пет минута распродато 2.700 карата, колико је било у продаји, пошто 3.300 навијача поседује сезонске карте.

Утакмица 7. кола А гриупе Евролиге између Црвене звезде и Реала игра се сутра од 20 сати.

Коментари / 0

Оставите коментар