Северинина вјенчаница од 10.000 евра

Чак 400 метара најфиније свиле и 15 метара чипке утрошено је на феноменалну креацију за београдско венчање хрватске Северине, доскора Вучковић, а сада Којић.

Забава 26.11.2015 | 16:10
Северинина вјенчаница од 10.000 евра

Матија Вујица, чувена хрватска креаторка, и пет асистенткиња месец дана ручно су шиле Северинину венчаницу, а оне су сашиле и остале две хаљине које је Севе носила на венчању.

- Имала сам трему док сам је радила, месец дана, свакодневно. Супруг каже да сам била неподношљива. Северина ми није стварала притисак, али ја јесам сама себи. Она ме је за све то време назвала само једном и имала само једну пробу, али све је на крају испало савршено. Хаљина је предивна, раскошна, али на њој. Мислим да је Северина била најлепша млада на свету - открила је за „Блиц“ детаље Матија Вујица.

О цени венчанице Матија није хтела да говори, али наш извор близак овој креаторки нам је открио да је за Северинину венчаницу употребљена најквалитетнија свила купљена у Италији и да је укупно хаљина коштала 10.000 евра.

Ипак, наш извор тврди да Северина није платила венчаницу, јер је то био креаторкин поклон за певачицу, која је и њена најбоља муштерија. Матија је рекла и да је ово било њено „најлакше венчање“ јер су се певачица и дизајнерка нашле једном како би Северина рекла шта жели, а онда је још једном у септембру дала смернице.

- Једина проба била је у суботу пре него што је отпутовала у Београд - каже Матија, одушевљена што јој је Севе дала сву слободу.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јеврејско вјенцање

27.11.2015 10:41

То коста 200 евра и траје до смрта. Младозења стоји боље од то обадвоје. Хоцу реци цега се паметан стиди с тим се ***ала поноси. У Србији Роми , а и Срби зиве у оскудици. Засигурно и родјаци Којица. Како зиве у РХ не знам јер о Северини се мало зна као да ради за СИС

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

04.12.2015 10:58

Пресеравање па ко су висе они да се бруји месецима о њима

ОДГОВОРИТЕ