ЕЛ - ККЦЗ: Звездаши, дођите раније у Пионир!

КК Црвена звезда обавио је у среду састанак са представницима полиције и свих служби укључених у организацију утакмице Евролиге са мадридским Реалом.

Кошарка 26.11.2015 | 15:40
ЕЛ - ККЦЗ: Звездаши, дођите раније у Пионир!

Звезда обавештава све своје симпатизере и гледаоце који ће наћи у дворани Пионир у петак увече, да ће капије хале бити отворене већ од 17.30 часова, као и да ће посебни улази бити предвиђени за власнике сезонских карата.

"Због ограниченог капацитета дворане, моле се сви навијачи да у Пионир дођу знатно раније, како би се избегле велике гужве на улазима. Такође, ко нема улазницу за меч Црвена звезда Телеком – Реал Мадрид, неће имати приступ простору око хале. Пошто је утакмица седмог кола Евролиге, проглашена дуелом високог ризика, важиће посебне мере обезбеђења, али и ригорозне и детаљне контроле приликом уласка у дворану, па се сви гледаоци најлепше моле да буду стрпљиви на улазима.
КК Црвена звезда Телеком организоваће овом прликом посебну процедуре уласка у дворану, за оне најверније – власнике сезонских улазница. Улази у партере биће подељени оградом, за улаз власника са дневним, и сезонским картама. Улази ће бити јасно обележени.

Такође, купци улазница за трибине, улазиће према следећем распореду:
- Гледаоци са сезонским улазницама за трибине А и Б улазиће у дворану "Пионир” на улаз за трибину А, док ће они који купе дневне карте за трибине А и Б улазити на трибину Б.
Исто правило важи и за улазе Ц и Д: Гледаоци са сезонским улазницама за трибине Ц и Д, улазе у дворану на улаз Д, док ће купцима дневних карата за трибине Ц и Д, бити омогућен улазак у дворану на улазу за трибину Ц.
КК Црвена звезда Телеком још једном моли навијаче да навијају фер и спортски, без убацивања било каквих предмета у терен.
Подсећамо да је наш клуб у блиској прошлости плаћао велике новчане казне због убацивања новчића, упаљача и папирних ролни на терен на утакмицама Евролиге", наводи се на сајту српског и регионалног шампиона.

Дуел седмог кола групе А Евролиге на програму је од 20 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар