Рајан Гослинг као Нил Армстронг

Филм заснован на животу славног америчког астронаута Нила Армстронга помиње се у Холивуду од 2003. када се као могући редитељ спомињао Клинт Иствуд. Према писању сајта Дедлајн, пројекат је недавно поново актуелизован, уз предлог да се улога првог човека који је крочио на Месец повери Рајану Гослингу, а режија Демијену Шазелу (Wхипласх).

Забава 26.11.2015 | 09:40
Рајан Гослинг као Нил Армстронг

Филм, који ће бити заснован на књизи Џејмса Хенсена "Први човек: Живот Нила Армстрога", требало би да буде спреман за 50-годишњицу спуштања на Месец.

Шазелово остварење стиже у време када свемирска тематика бележи велику популарност у свету у филмовима као што су "Марсовац", "Гравитација" и "Интерстелар".

Холивудска фабрика снова има у плану да сними низ нових остварења на тему свемира: "Пассенгерс" у ком ће се Џенифер Лоренс и Крис Прат пробудити 100 година пре времена из криогенског сна, "Хигх Лифе" са Робертом Патинсоном о криминалцима који прихватају да буду заморци међузвезданог експеримента и "Луна парк" са Томом Крузом о групи одбеглих научника који покушавају да створе базу на Месецу.

Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар