Марина: Тражила сам да буде 100 разлике!

Селектор српских кошаркашица Марина Маљковић рекла је да њена екипа није испунила задатак да Луксембург победи са 100 поена разлике.

Кошарка 26.11.2015 | 10:20
Марина: Тражила сам да буде 100 разлике!

"И овог пута сам од мојих играчица тражила стотку, али да буде 100 поена разлике. При крају су направиле пар грешака, па нисмо успеле да стигнемо и до тога", рекла је Марина Маљковић после утакмице у Луксембургу.

Србија је била прилично убедљива и у другој утакмици квалификација за Европско првенство, савладавши Луксембург са 132:38 у гостима.

"Знали смо да је противник лаган и нисам хтела да све испадне траљаво. 11 играчица је играло максимално. Оно што ме радује јесте да су девојке поново показале кошаркашку зрелост, о којој сам причала прошле недеље. Играле су до последњег минута на врло озбиљном нивоу, а то није лако у утакмици у којој водиш са 50-60 разлике", казала је Марина Маљковић.

Она се захвалила на подршци коју се Србија имала у Луксембургу.

"Било их је стотинак који су константно навијали за нас. Чак је и званични спикер био наш човек, који је с времена на време узвикивао Србија и давао нам подршку", рекла је Маљковићева.

Србија ће у наредном колу 20. фебруара гостовати Украјини.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хм..

26.11.2015 14:34

Свака цаст на побједи! Али некога понизити са 100 разлике није бас пријатно,али људи смо разлицитих размисљања.Хвала Богу

ОДГОВОРИТЕ