Коби постаје фрустриран!

"И да убацујем 35 поена по утакмици, колики би нам био скор? 3-11?"

Кошарка 26.11.2015 | 20:20
Коби постаје фрустриран!

Голден Стејт је писао историју, Коби Брајант промашивао и промашивао.

У вечери у којој су "ратници" остварили најбољи почетни скор у историји НБА лиге, "Црна мамба" је промашила 13 од 14 шутева. Његови Лејкерси нису могли ништа да ураде захукталом шампиону.

После утакмице, Брајант је неколико пута неодређено опсовао током разговора са новинарима.

"Моји шутеви су били... (псовка). Искрено, тешко их је погодити и када вам је 27, а веома тешко кад вам је 37 година. Морам да радим боље, да тражим помоћ без лопте, да створим лакше шансе... Ово вечерас било је јако фрустрирајуће".

Ове сезоне, Коби је најбољи стрелац екипе, са 15,2 поена у просеку, али шутира тек 31,1 одсто из игре и 19,5 ван линије за три поена.

"Тешко је. Само покушавам да се опустим. Морамо да останем миран пред олују", додао је Брајант и поручио да тим из Ел-Еја има веће проблеме од његових промашаја.

"Крупније ствари су у питању. Могу да изађем на терен и да просечно постижем по 35 поена и који би нам онда био скор? 3-11? Морамо да откријемо како да системски дођемо у позицију у којој ћемо побеђивати".

Нико није очекивао да ће један од највећих играча у историји имати лаку јесен. Међутим, и он и екипа заиста пролазе кроз јако тежак период.

Коментари / 0

Оставите коментар