Пауновићев изазов су и милиони долара!

Грчки медији открили суму коју ће српски стручњак зарадити у МЛС лиги...

Фудбал 27.11.2015 | 12:00
Пауновићев изазов су и милиони долара!

Још од успеха на Мундијалиту и светске титуле са Орлићима, питање будућности наставка каријере Вељка Пауновића је постало једна од најинтересантнијих тема у српском фудбалу. После дужег времена се појавио тренер који је дао наговештај неких бољих времена.

Пауновићу је нпонуђено место селектора младе репрезентације и прилика да настави сарадњу са својим златним клинцима, али је он то одбио. И прихватио је церемонијално место координатора у ФСС. Месецима је владала неизвесност. Имао је понуде Партизана, Алмерије, Панатникоса… И на крају све изненадио одлуком да оде у америчку у МЛС лигу, на клупу Чикага.

Млади стручњак је после преузимања Чикага истакао да је пун ентузијазма пред нови изазов и описао Чикаго као “рањеног лава који је спреман да ослободи своју снагу”.

Грчки медији данас откривају и финансијску позадину Пауновићевог ангажмана у САД. Српски стручњак је поред спортског изазова, прихавтио и “обавезу” вредну 3.000.000 долара колико износи његов двогодишњи уговор у Чикагу. Тешко да би финансијски боље прошао у ФСС, Алмерији или Партизану…

Коментари / 0

Оставите коментар