Грофов ултиматум Црвеној Звезди...!

Ако играчи не добију паре за 22 дана, више нисам тренер Звезде! Искусни црногорски стручњак „запретио“ одласком из Љутице Богдана уколико првотимци на одмор оду празних џепова.

Фудбал 27.11.2015 | 11:20
Грофов ултиматум Црвеној Звезди...!

„Када сиромаштво закуца на врата, љубав искочи кроз прозор“, гласи древна народна мудрост! Атмосфера у табору Црвене звезде је, благо речено, сјајна, играчи су после 15.узастопног тријумфа у Нишу били у стању екстазе што су потврдили качењем фотографија славља на друштвене мреже.

Рекао је надавно у интервју Луис Ибањез да се играчи понашају као да Црвена звезда плива у милиона, али... Ситуација у табору актуелног лидера Суперлиге је далеко од идеалне, тачније челницима клуба је почело да „горуцка“ по ногама. Првог децембра клуб ће првотимцима дуговати три плате, што им оставља могућност да експресно раскину уговор са клубом... Тешко је поверовати у такав расплет, поготово што су и странци показали осећај припадности, али Миодраг Гроф Божовић чврсто верује да ће креатори овојесењих успеха на одмор 16.децембра отићи пуних џепова.

И не само да верује, него му је то опција која нема алтернативу. Наиме, према сазнањима нашег портала Миодраг Гроф Божовић је пре неколико дана упознао челнике клуба са својом коначном одлуком. Он је, без увијања, поручио да ће покупити кофере и напустити Црвену звезду уколико играчи до 16. децембра (тада се игра последњи меч јесени против Јавора) или до краја те седмице не добију заостале плате.

Он је и раније говорио о врло тешкој финансијској ситуацији у Љутице Богдана, као и чињеници да све што је урађено од августа до новембра може да се распадне врло брзо.

А какве би последице донео Грофов одлазак можемо само да замислимо. И пре упозорења Миодрага Божовића одговорни из Црвене звезде су кренули у мисију набављања новца којим би били санирани највећи проблеми. А задовољство у свлачионици је приоритет свих приоритета, пошто би тим који је остварио рекордну предност требало да се ојача у децембарском и јунском прелазном року...

Продаја Марка Грујића би донела благостање у Љутице Богдана, Звездан Терзић је у данашњем интервју Спортском журналу поручио да ће млади везиста остати до августа у клубу. Али да постоји могућност да Грујић потпише предуговор са неким од заинтересованих клубова у децембру.

Како било расплет је близу. Навијачи се само надају да Миодраг Божовић неће морати да доказује да је човек од речи (они који га познају кажу да јесте). Јер би се у том случају јесења бајка претворила у најцрњу зимску трагедију.

Коментари / 0

Оставите коментар