Да ли је ово најбољи трилинг у историји фудбала?!

Меси, Нејмар и Суарез су у 2015. постигли надреалних 120 голова! Више него цео тим Реала?!

Фудбал 28.11.2015 | 08:40
Да ли је ово најбољи трилинг у историји фудбала?!

Кристијано Роналдо вероватно сада седи негде мрзовољан и пикадом гађа фотографију Герета Бејла. Јер ма колико Велшанин био добар, штавише одличан фудбалер, утисак је да је управа Барселоне много мудрије бирала играче које је доводила како би Лионел Меси могао да настави да осваја трофеје. Више нема апсолутно никакве сумње није могла да прође боље него са Нејмаром и Луисом Суарезом.

Јасно је и на први поглед да се јужноамерички трио слаже као да је заједно ишао у вртић. За кратко време успели су да похватају све навике најближих сарадника из Барселоније навале, па изгледају као да цео живот играју заједно. У демолирању Роме добили смо само последњу у низу потврда, па многи еуфорични навијачи углас причају да је МСН трио најбољи у историји фудбала!

Смела констатација, јер конкуренција је прилично јака, али један податак јој даје основу. Меси, Нејмар и Суарез су у календарској 2015. години постигли нестварних 120 голова! Меси 42, Нејмар и Суарез по 39. Тек да наслутите колики је то успех цео тим Реала је у истом периоду 106 пута затресао противничку мрежу.

А имајте на уму да је Месију због повреде први гол против Роме био први после 65 посних дана.

Коментари / 0

Оставите коментар