Партизанове опције за новог голмана: Борјан или сензација из Ниша?

Партизан ће у јануару покушати да освеже конкуренцију међу стативама.

Фудбал 28.11.2015 | 14:00
Партизанове опције за новог голмана: Борјан или сензација из Ниша?

Није успео план да се врати Владимир Стојковић, али Партизан не одустаје од намере да доведе новог голмана. Свесни да у овом тренутку имају на располагању недовољно искусног Филипа Кљајића и Живка Живковића који је пре месец дана место међу стативама заменио за клупу за резерве, црно-бели су решили да ојачају конкуренцију и, за сад, списак кандидата свели на два имена.

Први пик је Милан Борјан, чувар мреже Лудогореца. Њега су челници српског првака већ контактирали и ставили до знања да желе да га ангажују. Већ на зиму. Бугарски медји увелико пишу да ће клуб из Разграда прихватити понуду за репрезентативца Канаде, који је у последње време имао запажених партија, али је у овом тренутку тешко прогнозирати да ли ће доћи до договора бившег голмана Рада и Радничког из Ниша са управом клуба из Хумске 1.

Није тешко закључити да ће доста тога зависити од финансијске понуде Партизана Борјану. Као и од тога хоће ли црно-бели презимити у Лиги Европе, јер уколико би у успели да прођу групу то би могло да буде привлачно голману кога уговор са Лудогорецом веже до 30. јуна 2018.

Милан Борјан је опција коју би највише волели у Партизану. Мада, имају и план Б. Он се зове - Александар С. Јовановић. Има 23 године и тренутно је члан нишког Радничког. Код тренера Милана Раставца израстао је у првог чувара мреже и уз штоперски тандем Радош Булатовић - Немања Лакић Пешић најзаслужнији је што клуб са Чаира има најбољу одбрану у Суперлиги, са свега девет примљених голова (као и Чукарички).

Пре Раднилчког, Александар Јовановић је бранио за Палилулац, Палић, Рад и Доњи Срем.

Коментари / 0

Оставите коментар