ЕЛ: "Против Реала до посљедњег атома снаге"!

Марко Симоновић истиче да су актуелни шампиони фаворити, али да ће Звезда, уз помоћ навијача, "оставити срце на терену".

Кошарка 25.11.2015 | 21:15
ЕЛ: "Против Реала до посљедњег атома снаге"!

Црвена звезда ће у петак имати тежак испит. У Пионир у оквиру 7. кола Евролиге стиже актуелни шампион Европе - Реал Мадрид.

Црвено-бели су после пораза од Игокее и Стразбура на гостовању успели да забележе победу у Никшићу против Сутјеске, која је подигла морал екипи која није била комплетна.

Марко Симоновић истиче да његов тим спреман дочекује евролигашки дуел против Мадриђана.

"Атмосфера у тиму је сјајна. Момци су спремни да се до последњег атома снаге жртвују за Звездин грб. Истина је да Мадриђани у последње време играју у нешто слабијој форми, али људи, то је Реал. Актуелни прваци Европе. Сигурно је да су фаворити у тој утакмици", изјавио је Симоновић.

Он истиче да ће важну улогу имати и навијачи на том дуелу.

"Делије су невероватне, сјајне на свакој утакмици. Сигуран сам да ће нам бити додатна енергија у тој утакмици".

Оно што охрабрује црвено-беле је и повратак Бранка Лазића у тим. На мечу против Сутјеске на терену је провео 25 минута, постигао четири поена, уз четири скока и имао индекс корисности 13.

"У екипу се вратио Бранко Лазић, који је изузетно битан играч за наш тим, капитен, па је сигурно да добијамо огроман квалитет и сигурност са њим. Да смо га имали у Стразбуру исход би био другачији", додао је Симоновић.

Црвена звезда у Евролиги ове сезоне има идентичан скор као и Реал - две победе и четири пораза, и тренутно се налазе на зачељу групе А. Мадриђани су изгубили последња два меча, од Стразбура у гостима и Химкија код куће.

Меч Црвена звезда - Реал на програму је у петак од 20 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар