ЛШ: Ван Гал има десеторицу повређених пред меч са ПСВ-ом!

Манчестер јунајтед се суочава са највећом кризом са повредама од почетка сезоне. Рачунајући ту и оне који су ван терена због болести, Луј ван Гал не може тренутно да рачуна на десет фудбалера!

Фудбал 24.11.2015 | 22:20
ЛШ: Ван Гал има десеторицу повређених пред меч са ПСВ-ом!

Проблеми стижу у незгодан час по "црвене ђаволе" јер у среду увече играју на "Олд Трафорду" меч Лиге шампиона са ПСВ-ом, а наредног викенда гостују лидеру Премијер лиге, Лестеру.

Среда је већи проблем. Луј ван Гал ће грозничаво очекивати извештај лекарског тима, посебно што се тиче нападача, јер су ван строја капитен Вејн Руни (болестан), Антони Марсијал и Џејмс Вилсон. Такође и Маруан Фелаини, који по потреби игра у шпицу, тако да фактички Јунајтед нема здравог нападача, ако се не рачуна Мемфис Депај.

Такође, проблеме са повредама имају у Антонио Валенсија (недавно оперисан), Хуан Мата, који је добио незгодан ударац на мечу са Вотфордом, Мајкл Керик и Фил Џонс. Такође и Андер Херера који је у суботу напустио терен због повреде задње ложе.

Када се тој листи дода Лук Шо, који се повредио још у првом дуелу са ПСВ-ом, у септембру у Лиги шампиона, када је поломио ногу, недостаје само још повређени голман да се комплетира тим реконвалесцената. Руку на срце, постоје изгледи да ће за ПСВ бити спремни Руни, Марсијал и Мата, али Ван Гал још нема гаранција.

Коментари / 0

Оставите коментар