Немања Видић поново у суботичком Спартаку!

Колекција дресова суботичког суперлигаша обогаћена захваљујући тренеру Андреју Чернишову.

Фудбал 25.11.2015 | 08:00
Немања Видић поново у суботичком Спартаку!

Немања Видић се вратио у Спартак из Суботице! Додуше, не из Интера да заврши играчку каријеру, већ је његов дрес из времена када је наступао за московски Спартак стигао у витрине Градског стадиона да попуни колекцију "голубова".

Наиме, речено је у клубу, Спартак има праксу да скупља дресове својих бивших играча, а набавити Видићев (који је за Суботичане играо у сезони 2001/2002, на позајмици из Црвене звезде) био је права загонетка.

Све до недавно, када је на место тренера дошао Рус Андреј Чернишов.

Бивши играч и тренер московског Спартака у разгледању клупске колекције дресова приметио је да недостаје Видићев (који је играо за руски клуб у сезони 2004/2005). На питање зашто га нема, добио је одговор да већ дуго покушавају да га набаве, али нису наишли на позитивну реакцију са супротне стране.

Уследио је позив у Русију, а недељу дана касније на адресу Градског стадиона у Суботици стигао је и дрес.

У колекцији су још Предраг Ђорђевић (Олимпијакос), Никола Жигић (Расинг Сантандер), Огњен Короман (Крила Совјетов), Видак Братић (Динамо Москва), Ђорђе Деспотовић (Локерен), Војо Убипарип (Лех Познањ), Бранимир Алексић (Калони), Милан Јованић (Висла Краков), Никола Миланковић (Атирау)...

"Тек пре нешто више од годину дана почели смо да правимо ову колекцију, тако да има још много да се ради да би она била потпуна", рекао нам је портпарол Спартака, Мишко Јововић.

Коментари / 0

Оставите коментар