Роналдо и Пирло стижу у Манчестер?!

Сензационалне вести стижу из Енглеске!

Фудбал 24.11.2015 | 08:00
Роналдо и Пирло стижу у Манчестер?!

Манчестер јунајтед наводно је спреман да плати Реал Мадриду 80 милиона фунти да би вратио 30-годишњег (незадовољног) Кристијана Роналда на "Олд Трафорд".

У исто време, Манчестер сити разматра могућност да од "свог" млађег брата, Њујорк ситија, позајми мајстора Андреу Пирла, који би у паузи од завршетка текуће МЛС, до почетка наредне сезоне (март 2016) играо у Премијер лиги.

Менаџер Манчестер Јунајтеда Луј Ван Гал признао је данас да прати ситуацију око статуса Кристијана Роналда и да би га радо вратио на Олд Трафорд.

"Наравно да желимо Роналда, па не постоји ниједан тренер на свету који га не би радо видео у свом тиму", изјавио је Ван Гал.

Роналдо је према писањима медија поставио ултиматум председнику Реала Флорентину Перезу да смени тренера Рафаела Бенитеза или ће напустити клуб. Он је 2009. године дошао у Мадрид из Јунајтеда за 94 милиона евра.

Са енглеским клубом освојио је девет трофеја укључујући Лигу шампиона 2008 и три Премијер лиге.

Италијански фудбалски ветеран Андреа Пирло током паузе у америчкој МЛС лиги играће на позајмици у Манчестер Ситију, трди Скај спорт.

Сити и Пирлов Њујорк имају истог власника, па ова опција, за коју се залаже менаџер Ситија Мануел Пелегрини, звучи сасвим реално.

Пирло је у првом делу сезоне одиграо 13 утакмица за Њујорк, без гола, али са две асистенције.
Током каријере наступао је за Ређину, Брешу, Интер, Милан и Јувентус.

Освојио је шест титула у Серији А, две Лиге шампиона и Светско првенство 2006. године са Италијом.

Коментари / 0

Оставите коментар