Шта омиљена врста пице говори о вашем карактеру?

Пица је омиљена храна многих људи, а најдражи укус може открити много тога о вашем карактеру.

Занимљивости 23.11.2015 | 15:30
Шта омиљена врста пице говори о вашем карактеру?

Омиљени укус пице може открити много тога о вашем карактеру. Сазнајте шта говори о вама:

МАРГАРИТА

Особе које највише воле оригиналну напуљску пицу (сос од парадајза, моцарела и босиљак) воле да иду утабаним стазама и тешко трпе промене. Знају шта желе, воле проверене ствари и увек играју на сигурно.

ПЕПЕРОНИ
Пица зачињена куленом и љутим додацима описује помало лење особе које воле сигурност. Оне уживају у свом свету у који су добро дошли сви који ће прихватити њихове услове. Највише воле да у топлини дома уживају у филму, или играма уз добро друштво.

ВЕГЕТАРИЈАНА

Особе које највише уживају у пици без меса, обогаћеној поврћем су мирне и сталожене, не воле да се истичу ни у друштву, ни на радном месту. Избегавају сукобе и не воле велике промене у животу.

ХАВАЈИ ИЛИ ПИЦА СА ТУЊЕВИНОМ

Укусна пица с додатком егзотичног ананаса описује особе које воле да ризикују. Уживају у променама, имају своја правила и не хају за друштвене норме.

КАПРИЋОЗА

Особе које уживају у класичној шунка-сир-печурке варијанти пице у животу највише цене сигурност и равнотежу. Воле да испробавају и нове ствари, али се увек се враћају на старо. Врло су умерене и не претерују ни у чему.

ПИЦА СА МЕСОМ
Укусна пица додатно обогаћена болоњезе сосом, пилетином или кобасицама описује особу која ужива у свему што дотакне, а нарочито храни и друштву. Има бирани круг пријатеља и тешко склапа нова пријатељства. Партнер им је најбољи пријатељ, а понекад се могу осећати усамљено.

ПИЦА СА ПРШУТОМ И РУКОЛОМ

Особе које уживају у оваквом залогају уживају и у животу. Елегантне су и префињене, воле путовања и нове изазове. Прате трендове и воле да испробавају нове ствари. Друштвене су и веселе.

Новости

 

Коментари / 0

Оставите коментар